Nieuw

De paus doet een beetje vreemd

Ik ken de katholieke gebruiken niet, maar wat de beschermer van pedofielen en communisten hier doet lijkt me niet de bedoeling.

Het is overduidelijk niet wat de mensen verwachten, en het lijkt er op dat hij met zijn gedrag de mensen die respect willen betuigen schoffeert en dat lijkt me het laatste wat de vertegenwoordiger van God en Jezus hoort te doen.

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.176 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

10 Comments on De paus doet een beetje vreemd

 1. Republikein // maart 26, 2019 om 10:18 //

  God is een entiteit en deze paus een slecht mens.

  Liked by 2 people

 2. Misschien heeft “Satan’s” vriend smetvrees ontwikkeld?

  Liked by 1 persoon

 3. Eigen volk eerst // maart 26, 2019 om 12:44 //

  Die man is dement en moet aftreden.

  Liked by 1 persoon

 4. vind je het gek als iedereen die ring gekust heeft, heeft de Paus en kletsnatte druipende klauw

  Like

 5. Tja, wie is er tegenwoordig niet in de war.

  Like

 6. vonpuffelen // maart 26, 2019 om 18:05 //

  Alleen “wereldleiders” kunnen hun hondse onderdanigheid aan de papacy laten blijken door de paepsche ring te kussen.
  Het is overduidelijk niet de bedoeling dat het lagere gepeupel er massaal aan gaat liggen lebberen en slobberen.

  Like

 7. Some pigs are more equal than others

  Liked by 2 people

 8. Is dat niet de Rothschild “baas” wiens hand wordt gekust door die engerd?

  Liked by 1 persoon

 9. vonpuffelen // maart 26, 2019 om 19:34 //

  Poolse? paus niet afkomstig van de oude bloedlijnen die vroeger de pausen leverden buigt voor zijn meester.
  Nog een oude bloedlijn, vanaf 4.23 min. skip het eerste stuk.

  Like

 10. Gladiator // maart 27, 2019 om 22:00 //

  Mensen, het hele vaticaan alsmede de volledige KATHOLIEKE Kerk is 1 groot Satanisch Pedofielennetwerk!!!!

  Dit zeg niet IK maar…………………..Malachi Martin, ex-Jezuïet, priester en insider van het Vaticaan, die schrijft in zijn boek “Windswept House: a Vatican Novel”dat er in 1963 een satanisch ritueel is geweest in de Sint Pieter te Rome.

  In dit ritueel onder de naam “De op-de-troon-plaatsing van de gevallen aartsengel Lucifer” werd satan formeel op de troon geplaatst in het Vaticaan. Gelijktijdig werden er in Amerika rituelen gehouden om deze “troonsbestijging” te bekrachtigen. Paus Paulus de Zesde, die van 1963 tot 1978 paus was, zou ooit hebben gezegd: “De rook van satan is de kerk binnengekomen en is rond het altaar”, waarmee hij doelde op het satanische ritueel. En hij kon het weten als paus die een week vóór het ritueel gekozen was tot paus…

  Verder schrijft Martin: “De Rooms Katholieke organisatie had een permanente aanwezigheid van geestelijken die Satan aanbaden en daarvan hielden; bisschoppen en priesters die sodomie pleegden met jongens en met elkaar; nonnen die de “Zwarte Riten” van Wicca uitvoerden en die in lesbische relaties leefden… Elke dag, inclusief zondagen en Heilige Dagen, werden 23 daden van ketterij en godslastering en aanranding en onverschilligheid gepleegd en
  toegestaan bij heilige altaren door mannen die geroepen waren om priester te zijn”.

  Ook schrijft Martin (in “The Keys of this Blood”): “het incident van satanische pedofilie – rituelen en praktijken –werd reeds gedocumenteerd door bepaalde bisschoppen en priesters zo wijd verspreid als Turijn in Italië en South Carolina in de Verenigde Staten. De sektarische praktijken van satanische pedofilie worden door professionals beschouwd als het hoogtepunt van de rituelen van de Gevallen Aartsengel…..

  Nog vragen vwb de KATHOLIEKE KERK of zijn we ermee klaar nu….

  Ik kots op dit soort, en dit stuk satanisch stront is net als Ratzinger een vieze vuile smerige gore tering PEDOFIEL welke met zijn helpers tot op de dag van vandaag kinderen OFFERT, YEP, en hoe…..nou, daarvoor verwijs ik eigenlijk heel simpel naar de u welbekende en natuurlijk volledig `opgeloste` ZAAK DUTROUX!!!!! Toch….

  Mijn God, mensen, dit gaat tot IN het Belgische Koningshuis, en natuurlijk het onze…en nu, op dit moment worden er nog steeds en en masse dagelijks KINDEREN ontvoerd en op de meest GRUWELIJKE wijze in stukken gesneden, van lichaamsdelen ontdaan en wel bij LEVENDE LIJVE en er worden dan en passant nog SNUFFMOVIES van gemaakt….en wij stemmen op Baudet (ikke niet, laat dat vooral duidelijk zijn!!!) en denken dat dit dan vanzelf over gaat
  terwijl 99,9999999% van de Neanderlanders niet eens HIER ook maar IETS vanaf weet.

  Deze beerput DURFT NIEMAND TE OPENEN!!!

  Capiche

  Bah bah bah….

  Gladiator

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s