Nieuw

“Pluk mijn katoen nikker!” – vier studenten geschorst

In een videoclip maken studenten van dezelfde studentenvereniging van de Universiteit van Georgië gein met een andere student door hem quasi te geselen met de woorden “Pluk mijn katoen nikker!” De video is op sociale media verspreid en heeft tot grote controverse geleid.

In een filmpje dat op sociale media is verspreid, zien we vier leden van de studentenvereniging Tau Kappa Epsilon (TKE) van de Universiteit van Georgië met elkaar grappen maken. Een van hen pretendeert een ander te geselen met een riem en zegt “Pluk mijn katoen bitch!” Een derde persoon die het allemaal filmt herinnert hem eraan dat hij het verkeerde woord gebruikt, waarop hij opnieuw slaat en zegt “Pluk mijn katoen nikker!” Tot grote vreugde van de aanwezigen.

De filmclip heeft sindsdien de politiek correcte kerk op sociale media compleet op hol doen laten slaan en eisen “passende maatregelen” van de Universiteit van Georgia. In een officiële verklaring schrijft de instelling dat ze zich ervan bewust is dat er een video is waarin studenten “een racistische taal gebruiken en deelnemen aan activiteiten die de spot drijven met het lijden van mensen in slavernij”.

De studentenraad van de universiteit heeft verklaard dat er een onderzoek naar het incident aan de gang is, terwijl tegelijkertijd de vereniging TKE is afgesloten, die op haar beurt de vier studenten heeft uitgesloten.

Bron:

’Pick my cotton, n****r’: University of Georgia frat suspended over racist VIDEO

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.166 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8172 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on “Pluk mijn katoen nikker!” – vier studenten geschorst

 1. trebor2110 // maart 25, 2019 om 19:53 //

  Zulke dingen moet je ook niet op sociaal gooien dat moet
  je lekker onderling houden .

  Like

 2. trebor2110 // maart 25, 2019 om 19:53 //

  “Zulke dingen moet je ook niet op sociaal gooien dat moet
  je lekker onderling houden .”

  Ligt er natuurlijk wel aan of u het op joods gecontroleerde media plaatst,wat vrijwel alles is deze dagen,of op een blad dat joodse/kosher zaken niet ondersteund.

  Voor alle niet “kosher nationalisten” (pvv/israel/……/{s}linkse) liefhebbende is er sinds deze week een medium beschikbaar om vrijuit zaken te vermelden,u kunt het hier vinden ; https://pieville.net/

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s