Nieuw

Ongelooflijk: Elke derde van de asielzoekers komt met het vliegtuig, bijna de helft van hen heeft geen papieren !

Berlijn – De zogenaamde vluchtelingen maken zich steeds comfortabeler om naar het beloofde land te komen. En ze lijken veel geld in hun zakken te hebben: Veel asielzoekers komen momenteel met het vliegtuig in Duitsland aan.

Uit willekeurige steekproeven blijkt dat “ongeveer een derde van de geïnterviewde asielzoekers” zou zeggen “Duitsland binnen te komen via de luchthavens”, zei de voorzitter van het federale bureau voor migratie en vluchtelingen (BAMF), Hans-Eckhard Sommer, tegen “Welt am Sonntag”. Hij vindt het huidige aantal asielaanvragen in Duitsland “te hoog”.

“Wij hebben vorig jaar 162.000 asielaanvragen geregistreerd”, aldus Sommer. “Dit is vergelijkbaar met een grote stad die elk jaar naar ons toe komt. Volgens de BAMF-baas kreeg slechts 35 procent een beschermingsstatus.

“We kunnen dus heel duidelijk zien dat veel mensen hier komen zonder reden voor asiel,” zei Sommer.

Maar de heer Sommer zou niet de heer Sommer zijn als hij deze waanzin niet zou blijven steunen:

Hoewel hij “de grenzen van de veerkracht van de staat” bereikt zijn, was hij tegen een maximum voor asielaanvragen. “Als iemand hier komt met een legitieme reden voor asiel, dan moeten we dat erkennen en kunnen we niet statistisch te werk gaan”.

En het wordt erger:

Bovendien hebben veel asielzoekers bij het indienen van hun asielaanvraag geen enkel identiteitsbewijs overgelegd. Volgens Sommer is dit momenteel 54 procent. Volgens Sommer hebben sommige van hen echte documenten uit EU-landen gepresenteerd – “maar de papieren behoren eigenlijk toe aan een andere persoon”.

Ze waren gestolen of opzettelijk doorgegeven. Sommer zei: “In sommige gevallen worden echter ook vervalsingen gebruikt. Dat is een moeilijke uitdaging.

Duitsland wordt door de hele wereld belachelijk gemaakt en de verantwoordelijken knikken weg. Wat een getuigenis van armoede!

Bron:

Unfassbar: Jeder dritte Asylsuchende kommt per Flugzeug, fast die Hälfte hat keine Papiere!

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.159 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

5 Comments on Ongelooflijk: Elke derde van de asielzoekers komt met het vliegtuig, bijna de helft van hen heeft geen papieren !

 1. Jack vanderVeen // maart 26, 2019 om 07:51 //

  volgens al die lynxze verdragen zoals van Geneve, Lissabon, Dublin, MarakKECH (verrek als daar het woord “kech” niet zichtbaar wordt), zouden die individuen zonder enkele overleggen van persoonlijke gegevens apart gezet dienen te worden en geweigerd om later weer naar land van herkomst uitgewezen te worden. (Toch?)

  Like

 2. H.zijlstra // maart 26, 2019 om 12:11 //

  Belachelijk. Idiote situaties, per kerend vliegtuig terug.

  Like

 3. Marcel Man // maart 26, 2019 om 16:28 //

  Helaas is dit niet alleen in duitsland maar ook in nederland. Was hier al getuige van in 2012. Een agent vroeg aan mensen die op de bus wachten naar ter apel naar hun identiteitspapieren, die hadden ze niet. Daarna vroeg hij waar ze in nederland waren gekomen. Ze waren het met vliegtuig in schiphol aangekomen. Vraagt hij ook nog doodleuk hoe het kan dat ze dan geen papieren hebben. Was het niet zo triest dan was het wel grappig geweest. We zijn stapelgek maar dit kan niet veranderen totdat de oogklep bij de linkse kiezers afgaat. Kan alleen maar hopen dat dit ooit gebeurd voordat het te laat is.

  Like

 4. Ze komen maar voor één ding: het begint met een g…

  Like

 5. Hoe kunnen die gasten aan boord van de vliegtuigen komen zonder papieren?
  Als ze wel papieren hebben moeten die worden ingenomen en bij uitstappen aan de douane worden gegeven.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s