Nieuw

Netanyahu dreigt met “krachtige” respons op raketaanvallen

De Israëlische premier Benjamin Netanyahu zegt dat Israël “krachtig” zal terugslaan op de raketten van Gaza op een woonwijk in Tel Aviv.

Verscheidene mensen zouden naar verluidt gewond zijn geraakt door de raketaanvallen op een woonwijk in Tel Aviv. Op beelden die in sociale media worden verspreid, kan men onder andere zien hoe huizen zijn ingestort.

De raketaanval op Tel Aviv vindt slechts enkele weken voor de Israëlische verkiezingen plaats en nu onderbreekt Benjamin Netanyahu zijn reis in de VS.

Israël zal krachtig terugslaan, legt hij uit.

– Er is een criminele aanval gepleegd op de staat Israël en wij zullen krachtig reageren. In het licht van de gebeurtenissen heb ik besloten mijn bezoek aan de Verenigde Staten in te korten. Over een paar uur zal ik president Trump ontmoeten en dan zal ik onmiddellijk terugkeren naar Israël om onze acties van dichtbij af te handelen, aldus de premier.

Bron:

Netanyahu vows to ‘respond forcefully’ to Gaza rocket attack, cuts short visit to US

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.167 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8175 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s