Nieuw

Mueller-rapport: geen bewijs samenspannen Trump-campagne en Rusland

Avond aan avond was CNN er mee bezig. Avond aan avond spuide ook Nieuwsuur hun linkse anti-Trump gal.

Twee jaar lang alle linkse media. Ollongren richtte zelfs een Ministerie van Waarheid op tegen Russisch Nepnieuws, inmenging en trollen. De EU richtte EU-disinfo op. En het was allemaal onzin. Nepnieuws. Fakenieuws. Bedoeld om Trump het regeren onmogelijk te maken en een toenadering tot Rusland te voorkomen. Terwijl de echte collusie open en bloot voor iedereen zichtbaar is. De komende tien jaar maken de Verenigde Staten 38 miljard over aan Israël en 26 staten in de Verenigde Staten hebben loyaliteitswetten ingevoerd in het belang van Israël en in 13 staten zullen dergelijke wetten naar verwachting binnenkort worden aangenomen. En als je daar iets van zegt wordt je gekielhaald.

NOS:

Speciaal aanklager Mueller heeft er geen bewijs voor gevonden dat het campagneteam van Trump en de Russische autoriteiten hebben samengespannen om de verkiezingen te beïnvloeden. Dat schrijft het Amerikaanse ministerie van Justitie in een brief aan Congresleden.

Mueller laat in het midden of president Trump zich schuldig heeft gemaakt aan het belemmeren van de rechtsgang. Hij schrijft daar specifiek over in zijn rapport dat niet geconcludeerd kan worden dat Trump schuldig is aan een misdrijf, “maar het pleit hem er ook niet van vrij”. Volgens Barr is er onvoldoende grond voor vervolging.

Nu zijn de rollen omgedraaid.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

2 Comments on Mueller-rapport: geen bewijs samenspannen Trump-campagne en Rusland

  1. skeeter // maart 26, 2019 om 03:35 //

    Levin ging even fijn uit zijn dak bij Hannity vanavong op fox news. zal effe kijken voor een linkje

    Like

  2. skeeter // maart 26, 2019 om 03:47 //

    vanaf minuut 53 ofzo

    Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s