Nieuw

Moslimvader slaat het gezicht van zijn dochter in met een hamer terwijl ze de koran leest

Een boze moslimvader is gearresteerd voor het kapot slaan van het gezicht van zijn dochter met een hamer terwijl ze de Koran las omdat ze er niet in geslaagd was om een baan te vinden na het afstuderen aan de universiteit. Het schokkende incident deed zich voor bij een familiehuis in het Kuala Kurau gebied van de Maleisische staat Perak.

Lokale media melden dat de 58-jarige vader, die niet in rapporten is genoemd, het gezicht van zijn dochter met een stalen hamer bewerkte toen ze de Koran las nadat hij thuiskwam van zijn baan als timmerman.

Werkloos na universitaire graad

De vader zou woedend zijn geweest op zijn 24-jarige dochter omdat zij na het behalen van haar universitaire diploma geen baan heeft kunnen vinden.

Omar Bakhtiar Yaacob, de plaatselijke politiechef, vertelde verslaggevers: “Het slachtoffer las de Koran toen haar vader terugkwam van het werk. De vader, die als timmerman werkt, begon toen opeens zijn dochter te slaan.” Yaacob zei dat de vader, naar verluidt een moslim, vervolgens zijn eigen hoofd tegen een muur sloeg nadat hij zag hoe erg hij zijn dochter had verwond.

Vader gearresteerd

De vrouw werd met spoed naar het Taiping Hospital gebracht met “ernstige” verwondingen. Op de foto is het slachtoffer te zien met een vervelende snede aan haar wenkbrauw en verbanden aan haar slaap en kin. De vader werd ook behandeld voor een polsblessure en kreeg vijf hechtingen aan zijn hoofd voordat hij werd gearresteerd.

De verdachte wacht naar verluidt op voorarrest.

Bron:

Muslim Dad Hits Daughter Reading Quran In The Face

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.167 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

6 Comments on Moslimvader slaat het gezicht van zijn dochter in met een hamer terwijl ze de koran leest

 1. antiislamnu // maart 25, 2019 om 19:18 //

  Ha ha wat een mongool niet normaal meer

  Like

 2. trebor2110 // maart 25, 2019 om 19:57 //

  Grappige text ernstige” verwondingen, een vervelende snede ,en verbanden aan haar tempel

  De vrouw werd met spoed naar het Taiping Hospital gebracht met “ernstige” verwondingen. Op de foto is het slachtoffer te zien met een vervelende snede aan haar wenkbrauw en verbanden aan haar tempel en kin.

  Like

 3. Je ziet weer spoken. Dat staat er helemaal niet 😉

  Like

 4. Je zou maar zo’n vader hebben…

  Like

 5. Ja, soms moet het erin geslagen worden!
  Maar de Islam is voor de rest vredig en begrip vol.

  Like

 6. trebor2110 // maart 26, 2019 om 19:30 //

  Fubar ik vond de vertaling tempel leuker dan kin 🙂

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s