Nieuw

Joodse bedrieger Uri Geller gaat Brexit stoppen met telepathie

Uri Geller uit Israël staat bekend om zijn paranormale oplichterij. Nu zal hij Brexit stoppen met telepathie, anders wordt het “een economische ramp”.

De steenrijke joodse televisiepresentator en parapsycholoog Uri Geller zal de majoriteits-wil van het Britse volk om de EU te verlaten – Brexit – met telepathie tegenhouden.

Uri Geller werd buiten Israël bekend toen hij in 1972 een rijdende tram met pure denkkracht “stopte”. Hij werd later beroemd omdat hij in staat was om metalen lepels met “denkkracht te buigen”.

De “denkkracht” werkte zo dat hij de lepels met spierkracht boog als niemand ze zag en voor de show metaalmoeheid in de lepels creëerden door ze heen en weer te buigen, zodat ze gemakkelijk zouden breken:

– Misschien ben ik daar te laat voor, maar ik probeer in ieder geval mijn best te doen en mijn paranormale vermogens te gebruiken, want ik maak me veel zorgen dat Theresa misschien de EU verlaat. Het zou tragisch zijn, het zou rampzalig zijn, vooral voor jongeren, zegt Uri Geller.

– En ik voel het, ik voel het, noem het buitenzintuiglijke waarneming, noem het telepathie, noem het gedachtekracht.

Geller schreef een open brief aan Theresa May over de ernst van de situatie. De brief wordt gevolgd door een wereldwijde parapsychologische campagne om Groot-Brittannië weer op de goede weg te leiden.

De methode bestaat uit het visualiseren van May die een document ondertekent dat artikel 50 herroept en deze visie direct in Theresa May’s hersenen plaatsen.

In zijn visualisatie laat hij May ook de beslissen om een nieuw referendum over de kwestie te houden. Dit tweede referendum zal dan laten zien dat de Britten, die zich nu “beter bewust zijn van de kwestie”, zullen stemmen om in de EU te blijven.

Geller’s kracht kan elke dag door iedereen benut worden, door minstens een paar seconden binnen een tijdsbestek tussen 11.11 uur ’s morgens en 11.11 uur ’s avonds – wat volgens Geller een magische en mysterieuze tijd is – deel te nemen aan Geller’s denkkracht die hij vanuit “een geheime plaats een beetje buiten zijn huis in Haifa” stuurt.

Het “manipuleren” van May’s denkgeest is volgens Uri Geller niet onethisch.

– Ik zie dit niet als het manipuleren van haar geest. Ik geef haar een scenario om de situatie beter te begrijpen. Ik stel haar geest open, zodat ze de boodschap van de mensen kan horen.

In een interview met het persbureau Reuters wendt Geller zich tot de cameraman en zegt direct tegen de kijkers:

– Go for it! Alstublieft! Ik stuur je deze boodschap, deze kracht, de energie, ik hoop dat je die ontvangt, smeekt Geller.

Bron:

Uri Geller calls on Britons to help telepathically stop Brexit
Uri Geller wants to stop Brexit telepathically
YouTube/Trending News

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.175 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8211 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

6 Comments on Joodse bedrieger Uri Geller gaat Brexit stoppen met telepathie

 1. Republikein // maart 25, 2019 om 18:52 //

  Lachen man.

  Like

 2. Dat gaat zeker lukken

  Like

 3. KNETTERGEK // maart 26, 2019 om 12:50 //

  Kom mensen met z’n gaan denken dat zijn hooft eraf gaat vallen, misschien hebben we geluk

  Like

 4. MGTOW91 // maart 26, 2019 om 13:43 //

  Dingen in het leven die onverklaarbaar zijn, daarom heet het ook paranormaal.
  Maar Uri Geller vind ik een grappig mannetje.

  Like

 5. Er bestaan inderdaad fenomenen die onverklaarbaar zijn, maar de trukendoos van Uri Geller valt daar niet onder. Hij is een goochelaar of hooguit een illusionist die misbruik maakt van naïeve mensen en zichzelf als paranormaal begaafd verkoopt. Uri Geller is een ordinaire oplichter.

  Liked by 1 persoon

 6. Hij is niet gek, ook geen vliegtuig, maar para normaal.
  Zou het mij ook lukken?
  Ik loop niet moeilijk, ik spreek niet moeilijk,
  Ik ben “para normaal”!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s