Nieuw

Intensieve overtreder die in januari is uitgezet, reist terug met 9e identiteit

Vanuit een linkse en groene invalshoek mogen zelfs ernstige criminelen niet worden uitgezet. Foto: Petra Sitte / flickr (CC BY-SA 2.0)

Op donderdag 21 maart, rond 3.30 uur, controleerde de federale politie de passagiers van een grensoverschrijdende lijnbus op de A17 richting Dresden. In de loop van de politieverhoren zagen de agenten een Serviër, die vervolgens aan een meer gedetailleerde politiecontrole werd onderworpen. De 35-jarige bleek in januari voor het laatst uit Duitsland te zijn gedeporteerd. Ook wordt hem voor een beperkte periode tot 2021 de toegang tot Duitsland ontzegd.

De 35-jarige is tot nu toe door de politie geregistreerd met negen verschillende persoonlijke gegevens en heeft al naam gemaakt voor een grote verscheidenheid aan misdrijven zoals autobandendiefstal, inbraak, vervalsing van documenten en andere politieovertredingen.

Na een voorgeleiding bij de rechtbank van Dresden werd de 35-jarige gearresteerd om de deportatie veilig te stellen en overgebracht naar het uitzettings- en uitreisdetentiecentrum in Dresden. In de komende dagen staat een nieuwe uitzetting van de 35-jarige naar Servië op het programma. Het is heel goed mogelijk dat hij hier binnenkort weer met een tiende identiteit aankomt.

Bron:

Einzelfall: Erst im Januar abgeschobener Intensivtäter reist mit 9. Identität wieder ein

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.175 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s