Nieuw

Imam beweert dat Frankrijk “een moslimland zal zijn”

Links: Imam Abu Taqi Al-Din Al-Dari. Rechts: Moslims bidden op straat in Parijs. Faksimil / Twitter

Een Palestijnse imam van de al-Aqsa-moskee in Jeruzalem beweert dat Frankrijk een moslimland zal zijn. Op langere termijn zal de hele wereld worden beheerst door het islamitisch rechtsstelsel.

In een video die op 12 maart is gepubliceerd, vertelt Imam Abu Taqi Al-Din Al-Dari onder andere dat jongeren in het Westen het huwelijk niet zo hoog waarderen als moslims, meldt het Middle East Media Research Institute.

Hij vertrouwt erop dat het werk van Islamisering van Frankrijk gerealiseerd wordt door middel van jihad, omdat moslims een land in het Westen nodig hebben als uitvalsbasis om de boodschap van de islam aan de mensen in het Westen te sturen en te verspreiden. De Imam gelooft dat de mensen dan het licht van de islam zullen ontdekken en moslim-gelovigen zullen worden.

De toespraak bevat een aantal historische voorbeelden van westerse landen die door het Ottomaanse Rijk veroverd zijn en die hij beschrijft als een islamitische staat die de Oostenrijkse hoofdstad Wenen wist te bereiken. Vervolgens noemt de imam nog meer landen die het islamitische rijk veroverde, waaronder Hongarije, delen van Italië en Frankrijk, met de boodschap dat dit weer mogelijk is en dat moslims hun religie moeten verspreiden.

Op de lange termijn ziet de imam hoe de hele wereld onder islamitisch recht zal worden bestuurd. Dit zal op drie manieren gebeuren: ofwel door mensen te bekeren tot de islam religie, ofwel door het betalen van een jizya belasting, wat betekent dat er een toeslag moet worden betaald voor het leven onder moslimbestuur en het uitoefenen van een andere religie dan de islam. Als alternatief ziet de imam dat je Allah om hulp vraagt in de strijd tegen de niet-islamitische mensen.

Bron:

Palestinian Cleric Abu Taqi Al-Din Al-Dari at Al-Aqsa Mosque: France Will Become an Islamic Country Through Jihad; Entire World Will Be Subject to Islamic Rule

Imam hävdar att Frankrike ”kommer att bli ett muslimskt land”

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.175 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8192 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

10 Comments on Imam beweert dat Frankrijk “een moslimland zal zijn”

 1. Niet zo hoog waarderen. Nee ingepakt als een rol tapijt. Geen eigen mening mogen hebben. Niet alleen over straat mogen. Aparte ruimtes voor mannen en vrouwen. Gedwongen huwelijken. En ga zo maar door. O O O wat geven de moslims toch veel om hun vrouwen en het huwelijk. Idioot.

  Like

 2. Tot nu toe trekt het voornamelijk criminelen aan.
  Geen zinnig mens went zich toch tot een rover hoo als Mohammed?
  MO is het slechtste voorbeeld van hoe een mens zou moeten zijn.
  Zijn latere praatjes, de koran, doen daar niets aan af.

  Like

 3. antiislamnu // maart 25, 2019 om 18:42 //

  Zoals we nu omgaan met de islam gaat deze griezel echt nog wel gelijk krijgen de islamisering is al volop bezig.
  Zelfs onze zogenaamde leiders verraden hun volk aan de islam zie marakechpackt enz enz

  Like

 4. http://www.westerse-beschaving.org stelt dat hun in ieder geval niet tot de bekeerlingen zullen horen, evenals ik.

  Like

 5. Als macron blijft en de linksche winnen, met behulp van buitenlands leger (dat er al is) ja; dan is Frankrijk afgeschreven.
  Wat er dan gebeurt is simpel: massale honger.

  Als rechts wil winnen, zullen ze harder moeten optreden. En massaler. Er gaat dan bloed vloeien. Hoop dat het vreemdelingen legioen zijn loyaliteit goed kiest.
  Macron=islam=totale zelfvernietiging.

  Volk=vernietiging islam en massa deportatie.

  kies. Hoe dan ook: zonder bloed gaat het niet.

  Like

 6. Dan: wat die imam boert: s maar gedeeltelijk waar.
  Hij vergeet, dat er waarschijnelijk een politieke omzwaai komt, waaruit massa deportaties volgen, alsmede het opblazen van moskeetjes en executeren of uitzetten van alle imams.

  Like

 7. Jeanette K // maart 26, 2019 om 10:36 //

  Wat die islamitische jurkendrager, lees: allahschreeuwer beweert is exact volgens de doelstelling van HET PROJECT, namelijk een wereldkalifaat plus slachtershandboek sharia.
  Zie ook de 26 instructies incl. de geweldsinstructie.!
  http://antivenin.blogspot.com/2013/09/flashback-het-moslim-broederschap.html

  Like

 8. Dan wordt het hoog tijd dat er in Frankrijk een andere politieke wind gaat waaien, anders zou deze imam zomaar eens gelijk kunnen krijgen…

  Like

 9. De uitvalsbasis was Nederland.
  Ik had dat gemeld, omdat daar geen aanslagen gebeurden,

  Like

 10. Jeanette K // maart 27, 2019 om 10:25 //

  Ergens in 2004(kan ook eerder geweest zijn) zei een imam in Frankrijk dat moslims
  Nederland beschouwen als een pakje boter.
  Dat klopt. De Nieuwe NSB werkt daar keihard aan mee.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s