Nieuw

‘Extreemlinks gaat vaak vrijuit’

Extreemlinkse groepen worden ‘vrijwel niet’ vervolgd als zij vernielingen plegen, geweld gebruiken of bedrijven saboteren. Bovendien lijken er nauwelijks politiedossiers te worden opgebouwd over de leiders, wijst onderzoek uit.

Het bekladden van de woningen van topambtenaren. Het lek steken van autobanden. Of het besmeuren van het huis van Thierry Baudet, net als dat van PVV’ers. Niet zelden moet de politie uitrukken voor extreemlinkse acties, maar tot vervolging leidt het zelden, zo is de conclusie van een onderzoek in opdracht van het ministerie van Justitie en Veiligheid.

AD >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.176 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

7 Comments on ‘Extreemlinks gaat vaak vrijuit’

 1. Het klopt volkomen dat alles getolereerd wordt wat het linkse tuig doet en roept. Zodra een rechts persoon met de vinger wijst vliegt hij of zij gelijk het gevang in. Het is ook nu weer bewezen. Je mag roepen dat Baudet dood moet. Als dit zonder gevolgen is ga ik ook maar roepen. In dezelfde context.
  Ik vraag mij nog steeds af waar de politiek en rechtstaat bang voor is. Of het moet zo zijn dat ultra links bestaat uit politici en rechters.

  Like

 2. Jack vanderVeen // maart 26, 2019 om 07:14 //

  typerend voor de “lynxze democratie”

  Like

 3. vangie1206j // maart 26, 2019 om 09:36 //

  Het enige wat wij-ik rechts denkende moeten doen is ons bewapenen zeker tegen dat linkse schorem want die deinzen nergens voor terug zelfs een moord plegen in in die kringen normaal. Van de politie en justitie hoeven wij-ik niets te verwachten dus hebben wij-ik geen andere keus.

  Like

 4. Fransdo // maart 26, 2019 om 10:01 //

  Voor mij is dit oud nieuws. Bij mij is al veel langer bekend dat we hier een klassenjustitie in huis hebben. Ga maar na: als Wilders roept dat hij minder, minder, minder Marokkanen in Nederland wil dan word hij vervolgd terwijl dat overigens al jaren in zijn verkiezingsprogramma staat hetgeen ik zelf heel simpel heb kunnen terug vinden. Dat rechters dat vervolgens niet konden vinden zegt iets over die rechters, niet over het verkiezingsprogramma.

  Maar als de PvdA -burgemeester (v.d. Laan) in Amsterdam roept dat hij geen, geen, geen Feyenoordsupporters in zijn stad wil bij de thuiswedstrijden van Ajax tegen Feyenoord en de PvdA-burgemeester (Aboutaleb) in Rotterdam roept dat hij geen, geen, geen Ajaxsupporters in zijn stad wil bij de thuiswedstrijden van Feyenoord tegen Ajax dan doet Justitie ……. niets.

  Ik denk dat ik hier inmiddels een boek over zou kunnen schrijven. Die hele ambtenarij in Nederland is verrot. Hoofdstuk 3 gaat dan over chantage, corruptie enz bijvoorbeeld:

  https://nos.nl/nieuwsuur/video/2257291-reportage-en-gesprekken-ministerie-handelde-onbehoorlijk-bij-wodc-onderzoek.html

  https://www.trouw.nl/home/rapport-bewijst-in-drie-gevallen-beinvloedde-ministerie-van-justitie-het-wodc-onbehoorlijk-~ab9e7128/

  https://nos.nl/nieuwsuur/artikel/2257239-klokkenluider-noemt-rapport-over-drugsonderzoeken-wodc-eenzijdig.html

  https://nos.nl/nieuwsuur/artikel/2257248-ministerie-handelde-onbehoorlijk-bij-wodc-onderzoeken-naar-drugs.html

  Hoofdstuk 4 gaat dan over de belastingdienst https://nos.nl/nieuwsuur/artikel/2218372-belastingdienst-handelde-ontoelaatbaar-in-zwartspaarderszaak.html Leuk filmpje overigens daarbij.

  En hoofdstuk 5 gaat dan over pensioenen. Hoofdstuk 5 is overigens al bijna af, zie https://www.youtube.com/watch?v=1dk-9Q-Cotg

  Zie in verband hiermee ook: https://www.dnb.nl/nieuws/nieuwsoverzicht-en-archief/dnbulletin-2015/dnb324317.jsp#

  Overigens heb ik daar inmiddels wel een boekje over besteld wat ik heel belangstellend zal gaan lezen https://www.bol.com/nl/p/21-mythes-en-onwaarheden-over-ons-pensioen/9200000079154818/?Referrer=ADVNLGOO002008N-3NWI34LLZ3MAW-338267951400&gclid=CjwKCAjwm-fkBRBBEiwA966fZNVssDIGjp8zjKBZHjH5BG0ZQgNFavmcqZ1fOHnCnTR2i1nvH1i0ERoCLGgQAvD_BwE

  Hoofdstuk 6 gaat dan over de vermogensrendementsheffing in box 3 waarbij onze overheid ons ooit heeft beloofd dat ze ons voor nooit meer zouden belasten dan voor een rendement dat elke sukkel zou moeten kunnen behalen. En moet je nu eens kijken, ik ken beleggingsexperts die minder rendement maken dat het fictief (lees: volkomen imaginair) rendement wat de belastingdienst ons voorschotelt. Daar kun je ook een hele leuke combinatie van maken. Want de sukkels onder ons maken volgens de belastingdienst meer rendement dan de professioneel beleggende pensioenfondsen.

  Hoofdstuk 7 gaat dan over de blauwe envelop en en het verplicht digitaal aangifte doen waarbij er zelfs een Nationale Ombudsman aan te pas moest komen om de belastingdienst weer terug in hun hok te schoppen.

  En zo schrijf ik heel simpel een boek met 20 hoofdstukken als ik daar tijd en zin in zou hebben. Maar dat heb ik niet: Het is net zoiets als met een ernstige hartkwaal: je leert er mee leven en mee om gaan.

  Liked by 1 persoon

 5. Veni Vidi Foetsie // maart 26, 2019 om 10:48 //

  In 1994 waren het de op de kieslijst staande leden van groen links die massa’s allachtonen aanstuurden in het geweld tegen de Centrum democraten, openlijk en zonder enig strafrechtelijk gevolg. De kranten schreven er lof over….
  De rest van de partijen, de burgemeesters en de politie stonden erbij , zagen wat er gebeurde en deden of hun neus bloedde. Het was in hun voordeel.

  Welkom in mijn land, mijn democratisch land.

  Het geweld tegen bestuurders is door hunzelf gelegitimeerd, dat het nu ook hun treft is dan ook een vorm van gerechtigheid.

  Ik zag twee beren andermans grondwettelijk recht verscheuren,
  o het was een schande,
  een enorme schande,
  bloed aan hun handen,
  men stond erbij en keek ernaar…

  Liked by 2 people

 6. Tja…hoe zou dat toch komen? Misschien door tientallen jaren linkse indoctrinatie op de scholen? Of door de brutaliteit van links? Of omdat ‘democratie’ betekent dat je alles mag zeggen op voorwaarde dat dit in het voordeel van links is? Of door de stelselmatige demonisering van rechts? Wie zal het zeggen…?

  Like

 7. Fransdo // maart 26, 2019 om 22:32 //

  Links is verzot op de vrijheid van meningsuiting zo lang het maar hún vrijheid van meningsuiting is. Iedereen die die vrijheid van meningsuiting bestrijdt door een andere mening die daar van afwijkt bestrijdt dus in feite de vrijheid van meningsuiting van Links en dat is in de praktijk verboden in Nederland want daarvoor kun je vervolgd worden.

  Het is een beetje de logica van een pot pindakaas maar met de Nederlandse klassenjustitie aan je zijde werkt het toch heel goed.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s