Nieuw

Afrika: Dodelijke tropische cycloon “gecreëerd door blanken”

De cycloon Idai, die Mozambique, Zimbabwe en Malawi heeft doorkruist en een groot aantal doden heeft geëist, is niet natuurlijk, maar een “massamoord” gepleegd door het “blanke westerse systeem” in een “ecologische aanval”. Dit beweren althans de vertegenwoordigers van de Pan-Afrikaanse linkse revolutionaire partij Black First Land First (BLF).

In een bericht dat vrijdag is gepubliceerd, eist de geweldzuchtige en racistische BLF dat de Verenigde Staten en de EU, die een “vraatzuchtige cultuur” en “beschaving van de dood” worden genoemd, moeten betalen voor de catastrofe. Men heeft nota genomen van het klimaatalarm dat zich in de westerse wereld verspreidt en is van mening dat “zelfs de wetenschap van de witte man bevestigd wat wij zwarten weten”.

BLF schrijft verder dat “profiteren van rampen een deel uitmaakt van een samenzwering om Afrika te herkoloniseren” en eist dat de westerse wereld wordt weerhouden van het uitroeien van de mens en vernietigen van de aarde. Er wordt gesteld dat Afrika er genoeg van heeft dat het wordt gedwongen om de last van het “wereldwijde witte systeem van macht en consumptie” te dragen.

BLF is van mening dat de vernietigers van het ecologisch evenwicht, door de uitstoot van broeikasgassen, moeten betalen voor de catastrofe die wordt veroorzaakt door hun vraatzuchtige culturen en beschaving van de dood.

Bron:

White people caused Cyclone Idai, says BLF

Dödsbringande tropisk cyklon ”skapad av vita” hävdar panafrikanskt vänsterparti

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8474 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

14 Comments on Afrika: Dodelijke tropische cycloon “gecreëerd door blanken”

 1. veni vidi foetsie // maart 25, 2019 om 18:20 //

  Met zulke denkwijzen ben ik benieuwd hoe het de blanke groen linkse Gutmensch daar vergaat, want ten slotte kan de volkswoede daar een weg vinden…het is ook een mooi voorbeeld waarom het ene ras zich succesvol kan ontwikkelen en het andere nog geen spijker kan uitvinden….weergoden zijn wij blanken, meesters van de hemel. Was God blank? Volgens de Afrikanen dus wel, dus dat is mooi duidelijk, kunnen we daarvoor alvast de subsidies en studies schrappen.

  …de wereldwijde oorlog die komen gaat is een nooit in de geschiedenis geziene soep van religie en sekten, rassen verschil, arm en rijk, eten of sterven van de honger, watertekort, handelsbelangen, politieke tegenstanders ombrengen en staatsgrepen door multinationals, genocide op burgers en het nastreven van de vervroegde dood voor ouderen, uit economisch oogpunt en om het milieu te sparen. Ik zal nog wel iets vergeten zijn…Nu is in elk geval duidelijk waar Bilderberg voor staat, wat precies multiculturalisme inhoud en waarom stemrecht niet een geboorterecht meer kan zijn en het gebruik van stemwijzers een teken is van desinteresse gedurende 4 jaar min een dag in het eigen leefruim. Zelfs in de beide wereldoorlogen was er duidelijkheid, de aankomende is totale chaos en anarchie tussen leger en stammen, groepen en individuene, en alles zal elkaar naar het leven staan. Dit is inderdaad het eindspel uit de vele profetieeen, van de komst van de Ratoe Adil in de Maharabtja en de kwatrijnen van Nostradamus, van het Armageddon uit de bijbel, van de vier plagen in de vorm van ruiters van de apocalypse die de mensheid aan het einde der tijden overspoelen. Hoe het ook draait, de werled die we kenden en de landen die hun karakter hadden als reclame, alles gaat kapot. Binnen nu en 5 jaar zijn er weer vernietigingskampen en de EU vlag zal er wapperen, of die van Islam. Of van Kunta Kinte en zijn techneuten….

  Over waanzin gesproken. Let the games begin.

  Liked by 1 persoon

 2. Onnozelaars!

  Like

 3. trebor2110 // maart 25, 2019 om 20:00 //

  Black First Land First (BLF).
  Als we dit veranderen in White First Land First dan hebben we de poppen aan het dansen

  Like

 4. trebor2110 // maart 25, 2019 om 20:12 //

  Nee het is niet de schuld van de Blanken , er waren een paar zwarten en ze waren een regendans aan het doen maar hadden stiekem speed gebruikt .

  Like

 5. vonpuffelen // maart 25, 2019 om 20:49 //

  Of het blanken zijn weet ik niet maar met de ionosfeer rond de aarde wordt flink gefuckt.
  Hoe noem je dit bijvoorbeeld, vlamboogvissen in de perzische golf voor gevorderden?

  Like

 6. Republikein // maart 25, 2019 om 21:21 //

  Ruim je eigen troep op, doe ik ook.

  Like

 7. vangie1206j // maart 26, 2019 om 00:02 //

  Als dat waar zou zijn mag er van mij elke week een cycloon over Afrika waaien.

  Like

 8. God staat aan onze kant! ;
  🙂
  Mooi comment het eerste.
  En laat ons vooral de mensen die we waarschuwen ons racist noemen.
  Ik zeg het jullie: “Jullie hebben geen idee wat er aan de hand is… Zweden is Zweden en het VK is het VK (Engeland voor de simpelen) maar zijn jullie vergeten hoe veilig het daar tien jaar geleden was?
  Zijn jullie niet in staat om te zien dat heel Europa dezelfde kant op gaat?
  Heel de wereld, wanneer er niets gedaan wordt.
  Dat volk zegt: “Als ik mij dat allemaal moet gaan aantrekken…”
  “Neen, je moet het jezelf niet aantrekken, je moet zien hoe de wereld an het veranderen is, en dat eens jij aan de beurt zal zijn.
  Achterlijke, onderontwikkelde boeren.
  Kom later bij mij niet klagen, zoek het dan zelf Laar uit.

  Like

 9. Daniël // maart 26, 2019 om 06:54 //

  @veni vidi foetsie // maart 25, 2019 om 18:20 //

  Het ‘Armageddon’ uit het boek Openbaring is de ingreep door de Allerhoogste. Hierbij zal elke vorm van onrecht teniet worden gedaan en zal alles wat je in je reactie noemt verdwijnen. Het wordt de ‘Oorlog van de grote dag van God de Almachtige’ genoemd.

  Like

 10. vangie1206j // maart 26, 2019 om 07:31 //

  Ach man hou toch op met die onzin.
  God bestaat niet is een verzinsel van de mensheid.
  En als hij wel bestaan zou hebben heeft hij er wel een tering zooitje van gemaakt.
  Hij is toch almachtig en alwetend zoja dan had hij deze mislukte mensheid allang uitgeroeid. Zijn eigen creatie jaja.

  Like

 11. Veni Vidi Foetsie // maart 26, 2019 om 10:38 //

  Leuke anekdote uit de Griekse geschreven oudheid: “De Joden kwamen van de berg Ida op Kreta, waren er goudbewerkers en werden voor hun gedrag (staat niet bij wat ze misdeden) verbannen naar een uithoek van Libie…”

  Bewoners van een dorpje op die berg worden nog steeds Jood genoemd…

  Like

 12. Een aparte manier om weer geld los te peuteren…

  Like

 13. Hefzibah Yahudah // maart 26, 2019 om 22:11 //

  Al met al vrij spel voor de waterexpers UIT Nederla. Hoop niet dat er pedofielen bij zitten zoals is gebeurd in Haïti. Én club Bilderberg en trawanten hebben vrij spel op het stelen van donor producten en satanische kind offers. Olé troebel water vissen vangst.

  Like

 14. Ja dat clop en de naam is trump met zijn machines de aarde en de lucht.aan verveulen al 1 jaar.beizig

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s