Nieuw

“Roemeen” hitst tevergeefs zijn hond op tegen politieagenten – wil dan zelf bijten

Deze brave hond liet zich niet tegen de politieagenten ophitsen.

Op 21 maart rond 21.30 uur werd de Duitse politie gealarmeerd voor twee agressieve en schreeuwende mannen zonder vervoersbewijs die met een grote hond in een trein richting München reden. Na een treinuitzetting door het treinpersoneel moesten de 33-jarige Roemeen en zijn landgenoot de trein in Ostbahnhof verlaten, wat zij alleen op herhaaldelijk verzoek van het treinpersoneel en in ongenoegen deden. Nadat de persoonlijke gegevens van de mannen op het perron niet konden worden vastgesteld, omdat ze wild rond gebaarden en meerdere malen op afstand moesten worden gehouden, werden ze naar het dienstkantoor overgebracht.

In plaats van de aangelijnde hond wilde de Roemeen zelf bijten

In het dienstkantoor gedroeg de 33-jarige zich agressief, liet zijn hond los en gaf hem snel orders in het Roemeens en wees met zijn vinger naar de agenten. De hond gromde echter slechts kort, maar bewoog niet van de plek. De Roemeen kwam toen met gebalde vuisten naar de agenten. Hij sloeg meerdere malen om zich heen, probeerde vervolgens in plaats van de hond zelf te bijten en uit de handgrepen te kronkelen tot hij uiteindelijk geboeid kon worden. Tijdens een aansluitend onderzoek naar de Roemeen schopte hij met zijn benen om zich heen, zodat deze ook vastgeketend moesten worden.

De brave hond liet zich niet tegen de agenten ophitsen

De teef van gemengde rassen, die voortdurend kalm en nooit agressief was, werd naar een dierenopvanghuis gebracht en de “Roemeen” werd op 22 maart voor de kantonrechter gebracht. De 33-jarige wordt aangeklaagd voor geweld, verzet, mishandeling van ambtenaren en fraude bij het verkrijgen van subsidies.

Bron:

Wohnsitzloser „Rumäne“ hetzt vergeblich Hund auf Polizisten – will dann selber zubeißen

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.167 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8175 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments on “Roemeen” hitst tevergeefs zijn hond op tegen politieagenten – wil dan zelf bijten

 1. Wel een brave hond

  Like

 2. Die had zelf gebeten omdat hij aan de hond wilde laten zien wat er van hem verwacht werd.
  Primitief he?

  Like

 3. Jack vanderVeen // maart 25, 2019 om 00:30 //

  wat een klote hond, zeg!!!! (ik bedoel het baasje van die hond daarmee)

  Like

 4. Een hond africhten gaat niet altijd gemakkelijk,vooral niet als het dier de “opdracht” zeer letterlijk neemt,zie bijgevoegd filmpje ;

  Like

 5. trebor2110 // maart 25, 2019 om 20:15 //

  Die hond dacht gewoon als ik bijt wordt ik dood geschoten .

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s