Nieuw

ISIS-jihadist onthoofdde 20 mensen – kon vrij door Europa reizen

Hij werd op 30 december uit Hongarije verbannen nadat hij was betrapt met vervalste documenten, maar hij werd op vrijdag aangehouden, zodat hij duidelijk niet was weggegaan nadat hij was uitgewezen. Ook lijkt hij zich al geruime tijd vrij door Europa te bewegen. Zijn verhaal is het bewijs dat de Europese autoriteiten overweldigd zijn en niet adequaat kunnen omgaan met de moslimmigratiecrisis die zij zichzelf hebben aangedaan.

Hongarije arresteert ISIS-jihadist die beschuldigd wordt van moord, Reuters (22 maart 2019):

Boedapest (Reuters) – De Hongaarse autoriteiten hebben op vrijdag een Syrische man gearresteerd die ervan wordt beschuldigd te hebben deelgenomen aan onthoofdingen in Syrië als lid van de Islamitische Staat, zeiden de aanklagers van Boedapest en het Europees justitieel samenwerkingsagentschap Eurojust.

De 27 -jarige man, die door Hongaarse autoriteiten als F. Hassan wordt geïdentificeerd, wordt verdacht van het executeren van ongeveer 20 mensen in 2016, alle familieleden van een persoon in stad Homs die weigerden om zich bij Islamitische Staat aan te sluiten, aldus Hongaarse bovengenoemde eisers…….

De verdachte had de vluchtelingenstatus in Griekenland, zei hij.

Hij werd op 30 december jongstleden betrapt met valse papieren op de belangrijkste luchthaven van Boedapest, kreeg een voorwaardelijke gevangenisstraf voor mensenhandel en andere misdaden en veroordeeld tot uitzetting uit Hongarije, aldus de Hongaarse autoriteiten.

Vóór zijn aankomst in Hongarije had de verdachte een aantal andere Europese landen bezocht, zei het Counter-terrorismecentrum van Hongarije.

Bron:

Hungary: Muslim “refugee” discovered to have beheaded 20 people for the Islamic State

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.197 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

1 Comment on ISIS-jihadist onthoofdde 20 mensen – kon vrij door Europa reizen

  1. mooi toch EU haalt ze toch zelf binnen wie is nu de zwarte schaap???

    Like

1 Trackback / Pingback

  1. ISIS-jihadist onthoofdde 20 mensen – kon vrij door Europa reizen | toodlessss

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s