Nieuw

Amazon bant boeken maar biedt een sekspop voor pedofielen aan

In een verbluffende ontdekking, heeft Amazon sekspoppen die eruit zien als kinderen te koop op hun site. Een bedrijf genaamd DVKFP heeft sekspoppoppen, die duidelijk bedoeld zijn voor pedofielen en op kinderen lijken, te koop op Amazon, inclusief een belofte voor “verborgen levering”.

Je ziet duidelijk een onderontwikkeld kindlichaam zonder borsten en een kleine meisjeshoofdband, terwijl een ander foto’s heeft van wat een jonge tiener lijkt te zijn, vastgebonden met een touw met gescheurde kleren en een bloederige prop in haar mond.

Na de nodige ophef op sociaal media heeft Amazon inmiddels de sekspop verwijderd van hun site.

De legaliteit van kindachtige sekspoppen is troebel. Aan de ene kant zijn onze wetten over obsceniteiten en kinderporno zeer krachtig en omvatten zelfs cartoons of afbeeldingen van kinderen in seksuele situaties als illegaal, maar worden zelden tegen Hollywood of de kunstgemeenschap afgedwongen.

Wetgevers in Florida hebben actie ondernomen om te proberen de verkoop van poppen als deze te stoppen met een wet die de CREEPER Act wordt genoemd (Curbing Realistic Exploitative Electronic Pedophilic Robots Act) die werd aangenomen in het Amerikaanse Congres maar stierf in de rechterlijke commissie van de Senaat.

PJMedia >>

Tommy Robinson’s boek Mohammed’s Koran is verboden door Amazon en boeken van RooshV en heel veel boeken over Joden.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.167 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

2 Comments on Amazon bant boeken maar biedt een sekspop voor pedofielen aan

 1. Dit had ik al voorspeld ….ziek, zieker, ziekst.

  Like

 2. templars2017 // maart 24, 2019 om 22:46 //

  Het is op zich een ziekmakend geheel, dit tart alle verbeelding, het is al erg genoeg om pedofielen te hebben rondlopen en politici die het willen gaan verdedigen, maar dat die zieke gedragingen nog een dimensie er bij krijgen is een brug te ver ,aangezien Amazon de aanbieding heeft weggenomen zegt veel maar niet wat er met het “product” is gebeurt.
  DKVFP is een soort firma die overal ter wereld online warenhuizen heeft en dergelijke dingen verkoopt.
  Bij onderzoek naar deze “firma” ben ik op de site van hen gekomen in Saudi Arabië en wat is daar te koop? kijk naar de link en zie hoe hypocriet de islam is ,miljoenen geven om hier moskeën, neer te poten en ter zeflde tijd siliconepoppen aanbieden om de fantasie aan te wakkeren ,eigenaardig genoeg het zijn allemaal westers ogende modellen…..

  https://binge.ae/product/O07C69I14Q/dkvfp-inflatables-balloon-doll-party-decoration

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s