Nieuw

82-jarige Zweed met hartklachten uit aanhangwoning gegooid omdat zijn vrouw is overleden – gemeente “investeert zwaar in het vestigen van nieuwkomers”

Links: 82-jarige Jalle Pöhlitz. Rechts: "minderjarige onbegeleide" asielzoekers. Fotocollage © Samhällsnytt.

Een 82-jarige man zal uit een aanhangwoning in Nynäshamn worden gegooid, waar hij en zijn vrouw sinds 2015 wonen. De reden hiervoor is dat zijn vrouw onlangs is overleden en de gemeente van mening is dat hij zichzelf kan redden. Tegelijkertijd investeert de gemeente “zwaar in de vestiging van nieuwkomers”.

Op 28 februari van dit jaar overleed Jalle Pöhlitz’s vrouw Barbara, waarna hem zonder enig tijdverlies door de gemeente Nynäshamn in het zuiden van Stockholm werd verteld dat hij drie dagen de tijd had om te verhuizen, omdat men van mening dat hij niet genoeg behoefte heeft aan een aanhangwoning, meldt het dagblad Expressen.

Jalle heeft geantwoord dat hij na een beroerte zwak is en zichzelf niet kan redden. Maar de links-groene gemeente heeft er geen begrip voor en gebruikt in plaats daarvan de administratieve rechtbank om hem eruit te dwingen. Als doekje voor het bloeden heeft de gemeente aan Jalle een telefoonnummer gegeven van een hostel en een nieuwe verhuisdatum tot 25 mei vastgesteld.

– Ik kan mezelf niet redden, ik ben een wrak en tril gewoon, zegt Jalle.

Indra Stenhammar, afdelingsmanager bij de sociale administratie in de gemeente, heeft verklaard dat je thuiszorg precies daar kunt hebben waar je bent. De familieleden van Jale vinden dit absurd.

– Het is absoluut absurd dat hij naar een hostel verhuist. Daar woont hij in een kleine kamer met een gedeelde douche en toilet. Bovendien heeft de gemeente geen medisch onderzoek gedaan op Jalle nadat hij erger werd, zegt zijn stiefdochter Ann-Christin Fant.

Nynäshamn “investeert zwaar” in nieuwkomers
In juni vorig jaar heeft de gemeente het “Vestigingscentrum” in Nynäshamn ingehuldigd – een project dat ervoor zal zorgen dat nieuwkomers sneller kunnen werken of kunnen gaan studeren. Patrik Isestad (Sociaal Democraten), voormalig voorzitter van de raad van bestuur, beschreef het als een “zware investering”.

“Dit is een zware investering in nieuwkomers die zal leiden tot een goede integratie en in Nynäshamn heeft het werk al zeer goede resultaten opgeleverd”, aldus Isestad.

Bron:

Strokedrabbad 82-åring kastas ut från äldreboende därför att frun dött – kommunen ”storsatsar” på nyanlända

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.197 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8469 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on 82-jarige Zweed met hartklachten uit aanhangwoning gegooid omdat zijn vrouw is overleden – gemeente “investeert zwaar in het vestigen van nieuwkomers”

 1. Zweden discrimineert autochtone Zweden, zou de titel EN de uitkomst moeten zijn.
  Dat benadert meer de realiteit.

  Like

 2. En niet alleen Zweden @Fenix, kijk maar eens goed om je heen.
  De discriminatie begint er vingerdik op te liggen.
  Maar ik heb een geheim wapen, mijn brieven.
  Hoeveel keer dat die mijn reet al gered hebben he!
  Mijn brieven, zijn macht.

  Like

 3. Ronald Long // maart 25, 2019 om 12:15 //

  Investeren in dat uitschot, ‘dat ze aan het werk gaan’ hahahahaha. Die gasten gaan nooit aan het werk, die komen voor de eeuwige uitkering en het onbeperkt verkrachten van vrouwen. Wanneer o wanneer zal de god zweden eens goed straffen?

  Like

 4. Ik dacht dat een modern land als Zweden alles zo goed geregeld had voor haar eigen mensen, maar kennelijk begint dit flink te barsten.

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. 82-jarige Zweed met hartklachten uit aanhangwoning gegooid omdat zijn vrouw is overleden – gemeente “investeert zwaar in het vestigen van nieuwkomers” | toodlessss

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s