Nieuw

71-jarige vrouw zwaar gewond nadat de politie de Gele Hesjes bestormde

Tijdens de demonstraties van zaterdag, georganiseerd door de Franse Gele Hesjes-beweging, bleef het politiegeweld plaatsvinden.

Gisteren organiseerde de Gele Hesjes opnieuw in heel Frankrijk demonstraties, ook al heeft het bankiersregime hen verboden zich te verzamelen op aansprekende plaatsen zoals de Champs-Elysees in Parijs en ondanks het feit dat militairen werden ingezet in de stad.

In plaats van naar de boulevard te gaan, vertrokken de demonstranten naar de basiliek van Sacré-Coeur in de wijk Montmartre, waar ze halt hielden. Activist Eric Drouet vertelt RT dat het verbod om zich op sommige plaatsen te verzamelen ook in de toekomst niet de demonstraties zal stoppen.

In Parijs zouden zich grote confrontaties tussen demonstranten en politie hebben voorgedaan. Waarbij een 71-jarige met haar hoofd op de grond sloeg toen de politie een menigte in Nice in zuidelijk Frankrijk bestormde. Op de foto is te zien hoe het bloed uit het hoofd stroomde. De toestand van de vrouw wordt als kritiek beschouwd.

 

In de film hieronder kun je zien hoe de vrouw op de grond valt als de politie hen bestormd.

Bron:

Apart from Champs-Elysees: Yellow Vests hold protests across France despite place bans (VIDEOS)

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.214 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8627 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

8 Comments on 71-jarige vrouw zwaar gewond nadat de politie de Gele Hesjes bestormde

 1. Gladiator // maart 24, 2019 om 03:11 //

  Dit is eigenlijk niet eens meer buitenproportioneel te noemen maar goed, de hele WESTERSE WERELD STAAT ERBIJ EN KIJKT ERNAAR…..!!!

  Stelt u zich nu eens voor precies ditzelfde zou gebeuren op het Rode Plein in Moskou……dat zou een MSM show gaan worden!!

  Waar blijft onze Pinokkio met de veroordeling, en May….en Verkel, en daar mensen, daar ligt de crux!!!!

  Met ons wordt omgesprongen en wij, en nu bedoel ik letterlijk wij AUTOCHTONE EUROPEANEN, worden behandeld als slachtvee en belastingslaaf!!

  Ik ben al heel lang niet meer boos….ik ben HAATDRAGEND en in staat om……

  Walgelijk, en niet die achterlijke naar boven gevallen Cocosmacron, maar ik bedoel dus nu deze politieagenten welke zich diep moeten schamen…..DE POLITIE…..je vriend en helper maarrrrrrrrrrrrrrrrrrr…..BEFEHL IST BEFEHL…….vuil tuig, en hiervoor is de enige optie dus meer dan duidelijk of niet soms!!!!????

  Gladiator

  Like

 2. vangie1206j // maart 24, 2019 om 03:45 //

  Dit gaat Roemenië achterna Macron versus Ceausescu. De bevolking zal straks wraak nemen en terecht.

  Like

 3. De bevolking neemt geen wraak. Ze bidden liever nog op hun knietjes. Ik walg van de meeste blanken.

  Like

 4. Ik begrijp niet dat de gerontofiel die een buitenlands leger tegen eigen bevolking opzette nog steeds gehandhaafd wordt.
  Fransen schijnen hun zelfrespect volledig verloren te hebben

  Like

 5. vangie1206j // maart 24, 2019 om 09:22 //

  Ja Herk totdat die blanken zien dat bidden ook niet helpt gelijk de regering blijft er niet veel anders over dan zelf acties te ondernemen.

  Like

 6. Raveltje // maart 24, 2019 om 13:35 //

  De grote macronbank financiert de oorlog……..

  Like

 7. marijke // maart 25, 2019 om 03:21 //

  ja Gladiator : ik weet precies hoe jij je voelt, want dat hebben wij zeker gemeen ! Voor mij is het zeker niet gezond soms om hier mee te lezen, maar ik wil er ook niet voor vluchten en ik wil toch bijblijven met wat er allemaal gebeurd. Maar het valt soms niet mee en dan zit ik hier half-jankend van opgekropte woede en machteloosheid achter mijn pc in de m i s t te lezen,,,,,elke keer verbaasd het me weer opnieuw wat voor artikel ik lees, en dan schud ik mijn hoofd en vraag ik me af, h o e dit verder gaat : gaat het erger worden ? Of wordt die 3e w.o. die allang geleden is voorspeld nog net op tijd afgeblazen worden ? …..en als ie toch doorgaat, wat gaan WIJ dan allemaal nog meemaken hier ? Wat gaan wij zien en ervaren in onze nabije omgeving ? Hoe gaan we eindigen ? En als ik dan toch moet sterven dan neem ik er 2 of 3 mee als dat lukt….alleen weet ik zeker dat ik boven een andere kant op ga als mijn aanvaller (s)

  Liked by 2 people

 8. Gladiator // maart 25, 2019 om 11:33 //

  @Marijke,

  Dit is in mijn optiek niet meer om te keren alleen begin ik nu ipv woede een enorme HAAT te ontwikkelen en DAT is in mij met zekerheid niet meer om te keren.

  Het tuig dat hier als cultuurparel geïmporteerd wordt is dit niet schuld waarbij echter niet uit het oog verloren moet worden dat deze onverbiddelijk zijn vwb ONS ezels welke niets maar dan ook echt helemaal niets gewend zijn dan PRATEN OVER HET PROBLEEM……en ik garandeer je, het is reeds dichter bij dan menigeen zou denken…..en zij praten niet maar moorden gewoon…..of verkrachten…..of slaan en beroven gewoon, en vwb ONZE vrienden en helpers, die staan er straks bij en kijken ernaar, veel te bang dat zij ook gigantische pakken slaag zullen krijgen welke ze ook gaan krijgen…….alleen iets later!!

  Ons mooie land alsmede ONS geweldig mooie Europa (voor de EU en TIJDENS de EEG) was fantastisch mooi, elk land met zijn eigen cultuur.

  Maar onthou maar 1 ding en dat staat voor mij als een roestvrij stalen paal boven water, het tuig in den Haag weet ik te vinden en de pech voor hun is dat IK deze chaos welke met rasse schreden op ons aan komt, met een beetje mazzel weet te overleven en daarna zijn zij aan de beurt…..aan de grote beurt….!!!

  Ik walg zo langzamerhand van alles wat ook maar riekt naar OVERHEID, wekelijks daag ik ze uit, schop en sla van me af en of de duivel ermee speelt, laten ze me ongemoeid, weet inmiddels wel waarom maar daar heeft niemand iets aan.

  Probeer nu gewoon hier in mijn naaste omgeving mensen te helpen als ze een probleem hebben met zo’n onderkruipsel….en niet voor geld maar voor de lol!!!

  Oproepen om eens koppen bij elkaar te steken doe ik niet meer, iedereen is gewoon welkom en IK SCREEN zelf wel!!!!!!!!!!

  We see us when we see us…….capiche,

  Gladiator

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s