Nieuw

Yazidische vrouw in Zweden: IS bereidde levende zuigeling als eten voor en serveerde het op bord met rijst aan de moeder

Foto ter illustratie. Pixabay

De 30-jarige Yazidische vrouw Jamila beweert getuige te zijn geweest van ongelooflijk misbruik van een  gevangene van de islamitische staat, zo kan men lezen in het dagblad DN van vandaag.

De 30-jarige Yezidi vertelt het verhaal aan de journalist Niklas Orrenius van Dagens Nyheter.

Zelf werd ze door de islamitische staat voor 200 dollar als slavin verkocht. Ze verklaart dat ze was verkracht tot ze flauwviel en dat ze ook gedwongen werd zich tot de islam te bekeren.

Toen Jamila als gevangene in Mosul zat, was er een andere vrouw die haar kind van negen maanden verzorgde, zegt ze.

De moeder had naar verluidt de gevangenisbewakers moeten hebben verteld dat haar zoon van honger huilde omdat ze geen voedsel kregen.

Toen rukten een IS-terroristen het kind van de moeder en namen het mee, stelt Jamila.

– Later kwamen ze terug met een grote schaal rijst en vlees. “Hier is je baby,” zeiden ze. “Je had honger”.

Volgens de Yazidische vrouw, die nu in een Zweedse stad woont, is het absoluut onbegrijpbaar dat IS ook in Zweden aanhangers heeft. Ze zegt dat ze nooit zal vergeten wat er met de baby is gebeurd. Ze huilt en is wanhopig, ook al is ze erin geslaagd te ontsnappen en is ze nu in Zweden.

DN heeft ook premier Stefan Löfven naar zijn mening gevraagd over het verhaal. Hij zegt dat het “de meest weerzinwekkende is wat ik denk dat ik ooit heb gelezen”.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.166 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8172 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Yazidische vrouw in Zweden: IS bereidde levende zuigeling als eten voor en serveerde het op bord met rijst aan de moeder

  1. veni vidi foetsie // maart 23, 2019 om 21:11 //

    Laat Baudet maar eens in de kamer aan Rutte vragen wat hij ervan vind dat Nederlandse hulp tot culinaire hoogstandjes met babies heeft geleid. In mijn optiek is Rutte net zo erg als Is moordenaars, misschien is hij wel meer schuldig want hij had het kunnen weten en hij heeft het geweten, maar ja, een klootzak zonder geweten is ook gewoon een randdebiel.

    Wat walg ik van dat sujet en zijn smeerlappen, woorden schieten tekort.

    Liked by 1 persoon

  2. Natuurlijk is Rutte mede verantwoordelijk voor elke terroristische aanslag die gepleegd is tijdens zijn regeer periode en ook de eventuele nieuwe aanslagen kunnen hem aangerekend worden, enfin het is natuurlijk heel naïef om te denken dat hij ooit verantwoording moet afleggen.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s