Nieuw

Oostenrijkse onderwijsminister verbiedt klimaatspijbelen

Foto ter illustratie.

Terwijl in landen als onder andere Duitsland en Zweden minderjarige leerlingen door politici en linkse media worden aangemoedigd om hysterische “klimaatdemonstraties” te houden, wordt dit in Oostenrijk niet op prijs gesteld. Nu heeft minister van Onderwijs Faßmann het initiatief genomen en zich tot de verantwoordelijke onderwijsdirecties van de deelstaten gewend.

Want: er is geen stakingsrecht voor leerlingen. Volgens de huidige juridische situatie beslissen de onderwijsautoriteiten wanneer leerlingen van school mogen blijven. De beslissing is totaal verschillend van deelstaat tot deelstaat. Volgens minister van Onderwijs Faßmann zal dit nu veranderen.

Zijn departement heeft nu aan alle negen onderwijsdirecties een aanbeveling gericht dat de klimaatdemo’s alleen moeten plaatsvinden in de tijd dat er geen lessen zijn.

“In de zin van de deelname van de studenten aan de wereld klimaatdemonstraties, zou het wenselijk zijn dat de demonstraties plaatsvinden in de periode dat er geen lessen worden gegeven. De onderwijsdirecties zijn belast met het waarborgen van een landelijke uniforme handhaving”.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.197 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8466 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on Oostenrijkse onderwijsminister verbiedt klimaatspijbelen

  1. Jack vanderVeen // maart 24, 2019 om 02:31 //

    “zou het wenselijk zijn dat”, typisch weer zo een SOFTsector kreet, waarbij men wel heel lief zaken moet vragen die tegen dat lynxe gespuis hun schenen zijn.
    Waarom niet:” per direct, conform wetgeving, wordt het leerplichtigen verboden om tijdens schoollestijden te spijbelen. Ook geldt bovenstaande voor niet-leerplichtigen op straffe van ………..”

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s