Nieuw

LGBTQ-arts gearresteerd voor kinderverkrachting

Een LGBTQ-arts in Sundsvall, Zweden, is samen met een andere man gearresteerd voor kinderverkrachting en andere soortgelijke seksuele misdrijven tegen kinderen. Beide mannen zijn getrouwd met andere mannen die arts zijn.

Eén kind jonger dan 15 jaar is in Sundsvall door minstens twee mannen verkracht. De ene man, die in de veertig is en als arts werkzaam is in een particulier gezondheidscentrum, wordt verdacht van kinderverkrachting, grove uitbuiting van kinderen voor seksueel poseren, seksueel misbruik en kinderporno.

Volgens de officier van justitie is er geen verband tussen de vermoede misdrijven en het werk van de medewerker van het medisch centrum als arts, noch zou er een verband bestaan tussen de twee gedetineerden. Maar beide mannen zijn getrouwd met andere mannen die arts zijn.

Op sociale media hebben beide gedetineerden homopropaganda gedeeld. De jongste van de twee is ook politiek betrokken bij de politieke partij Moderaten en zit in het bestuur van de Artsenbond.

In het bijzonder is hij een influencer voor neoliberale hervormingen zoals massale immigratie, homoseksualiteit, voor de staatsgreep in Oekraïne, tegen Rusland en andere soortgelijke posities die kenmerkend zijn voor aanhangers van het EU-regime.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8623 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s