Nieuw

KIJK: Drie asielzoekers martelen een man dood en een ander zwaargewond in Frankrijk

In de Franse stad Lyon hebben drie asielzoekers een man doodgemarteld en een ander ernstig verwond.

De drie jongemannen sneden en martelden een vastgebonden slachtoffer en hadden dit op een video vastgelegd die op Facebook werd geplaatst – wat tot hun arrestatie heeft geleid.

Volgens berichten zou het incident hebben plaatsgevonden in Lyon in Frankrijk, maar de Algerijnse verdachten vluchtten naar Spanje en werden in de oostelijke stad Valencia gearresteerd, nadat ze op een treinstation werden betrapt op glippen.

De politie zag bloedsporen op hun tassen en snijwonden aan hun handen, en werd argwanend. De asielzoekers weigerden vervolgens om een DNA-steekproef te verstrekken, wat bij de Spaanse onderzoekers de achterdocht versterkte dat zij bij een ernstige misdaad betrokken waren geweest.

De Spaanse politie werd vervolgens op de hoogte gebracht van de Facebook-video, die de drie migranten laat zien die een halfnaakt slachtoffer met messen martelen.

De drie asielzoekers, 15, 16 en 17 jaar oud, worden beschuldigd van moord, ontvoering, marteling en het behoren tot een criminele bende.

Er waren minstens twee slachtoffers in het appartement in Lyon en volgens de lokale media stierf een 28-jarige man. Berichten vermelden dat hij was vastgebonden en 60 keer met mes was  gestoken. Het andere slachtoffer wordt behandeld in een ziekenhuis in Frankrijk.

Men verwacht dat de Franse politie naar Valencia zal reizen om de migranten-verdachten terug te brengen voor gerechtelijke procedures. Het onderzoek is aan de gang.

Bron:

France: Killer Migrant Teens Torture Video On Facebook Leads To Their Arrest

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8670 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

19 Comments on KIJK: Drie asielzoekers martelen een man dood en een ander zwaargewond in Frankrijk

 1. antiislamnu // maart 23, 2019 om 23:27 //

  Moet je na gaan op die leeftijd al helemaal naar de kloten wat hebben ze ons aangedaan om dit binnen te laten diversiteit is goed ja reed !!!

  Liked by 4 people

 2. MGTOW91 // maart 23, 2019 om 23:38 //

  Allemaal als volwassenen berechten, en dat mag wat mij betreft best de doodstraf worden. Zijn toch geen menselijke wezens meer, eerder kankerwezens.

  Liked by 2 people

 3. skeeter // maart 24, 2019 om 00:31 //

  Doodstraf wordt met razend tempo weer populair

  Liked by 1 persoon

 4. Het moslim vuilnis wordt met de dag brutaler en wanen zich volkomen veilig te doen wat in hun betiale kop spookt. 14–16 jaar; jammer voor hun dat de SS of de inquisitie niet meer bestaat. Ik hoop dat ze in de bajes worden afgemaakt.

  maar ik zie een tendens. meer en meer gebeuren bestialiteiten in west europa door moslims, ook onlangs kerken aangevallen en zntieke kerken, die eeuwen doorstaan hebben worden nu vernield.

  Waneer gaan autochtonen terug slaan? Wordt hoog tijd.

  Fransen hebben drie vijanden: moslims, afrikanen, en Macron met zijn buitenlandse legers, opgezet tegen eigen bevolking.

  Liked by 2 people

 5. Het wordt steeds erger, om te kotsen, opgevoed in de islam. Op een gegeven moment gaat er toch echt een omslag komen. Arme moslims.

  Like

 6. Wat mankeren die lieden toch, hoe is de psyche van hen zó naar de kloten gegaan. Feitelijk verwerpen ze onze cultuur en de westerse beschaving, geduld, beleefdheid van onze kant zien ze blijkbaar als zwakte. Nou Europa succes in de nabije toekomst, in ieder geval is er nu genoeg jeugdig bloed binnen gekomen die onze pensioenen en zorg gaan redden, goed gedaan hoor politiek correcte politici, regeren is immers vooruit kijken, wij hebben veel aan u te danken.

  Liked by 1 persoon

 7. Quinten // maart 24, 2019 om 18:53 //

  Het probleem is dat de burger werd ontwapend om zeker te zijn dat wij het recht niet in eigen handen nemen… De (r)overheid is ook zo dom niet… ze weten het ook wel.

  Liked by 1 persoon

 8. Ronald Long // maart 25, 2019 om 16:19 //

  Kim Jung Un heeft altijd behoefte aan vreemd bloed in zijn Gulags. Kunnen we ze niet naar hem sturen?

  Like

 9. Wakkere Joost // mei 15, 2019 om 23:53 //

  Ik weet wel wat te doen hoor!
  Maar de vraag is weet u het?En durft u het aan?
  Vast niet.

  Like

 10. trebor2110 // mei 16, 2019 om 00:21 //

  was dit niet een tijdje terug ook al hier geplaatst of is dit een nieuw geval??

  Like

 11. Dit soort misdaden valt in de categorie overig, m.a.w. niet zo ernstig.

  Like

 12. Allemaal uitzetten! Als hun het voor de rest verpesten… moet de moslim gemeenschap dit zelf maar stoppen en tegenhouden. Niet hier houden ten kosten van ons eigen volk. Allemaal eruit!!!!!

  Like

 13. Ramuntxo // mei 20, 2019 om 20:07 //

  En wat is het vervolg ? Na een flinke bolwassing mochten de bengels weer naar huis …. ?

  Like

 14. pocahontas // mei 28, 2019 om 00:44 //

  jezus waarom blijven we dit soort lui beschermen donder ze europa uit!!!

  Like

 15. Het zijn geen mooie berichten wat ik hier allemaal leest,man dood slaan leraar rest kaken verbrijzelen en dan maar roepen er is niets aan de hand,verder wil ik het dan nog niet hebben over de vele aanrandingen in de zwembaden en de aanslagen wij worden gewoon afgeslacht als Europeaan, wij en de slappen politieke leiders kijken toe en praten het allemaal goed zijn wij nou zo gek of zijn zij nou zo slim.

  Like

 16. Ik vind het een recht om ons te mogen bewapenen van overheid en politie en justitie hof je niets te verwachten helaas.

  Like

 17. Jeugd 14 15 16 jaar! Ach hun hersens als. Ze die al mochten hebben nog niet volgroeid! Als die 3 liefjes nu een verzoek doen om naar den Haag te mogen om voor die empathische rechter te kunnen verschijnen is er toch niets aan de hand! Alle 3 zitten in een diepe psychose dat kan iedere rechter zo zien, dus hebben ze niets strafbaars gedaan! Vrijspraak volgt dan en daarna kan Femke Halsema ze verder vertroetelen en een riant onderkomen geven in de grachtengordel!

  Like

 18. Bestiaal! Deze ‘kinderen’, want dat zijn het, maar doen als’volwassenen’. Het komt nooit mee3voed, met zulke jongeren. Zij genieten duidelijk van hun macht over een weerloos slachtoffer! En dan lafhartig vluchten vanuit Frankrijk naar Spanje : reis door naar de gebergten/zandbakken, waar je vandaan komt, én ga daar doen, wat je niet laten kan! Wordt je geen 20jaar…..! Barbaren!

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Kijk: Drie migranten martelen een man dood en een ander zwaargewond in Frankrijk – EN U WILT NOG OVER STRAAT ZONDER WAPEN?? | toodlessss

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s