Nieuw

Italiaanse politie slaat toe op vrijmetselaarsloge – 27 gearresteerd

Tijdens een politierazzia tegen een Italiaanse vrijmetselaarsloge in de Siciliaanse stad Castelvetrano werden 27 personen gearresteerd, die nu verdacht worden van drugshandel, corruptie en omkoping.

Onder de verdachten bevinden zich voormalige en zittende politici, ambtenaren en politieagenten, die dus behoren tot wat wordt aangeduid als een crimineel netwerk. Omdat sommige van de verdachten bijvoorbeeld in het rechtssysteem zijn geweest, is het mogelijk geweest om lopende strafrechtelijke onderzoeken te beïnvloeden door het manipuleren van bewijsmateriaal.

Naast de 27 gearresteerde personen heeft de politie ook 10 andere personen ondervraagd die ervan verdacht worden te hebben geholpen bij de criminele activiteiten.

Bron:

Masonic Lodge Branch Reportedly BUSTED by Police in Sicily, Italy

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.177 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8198 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on Italiaanse politie slaat toe op vrijmetselaarsloge – 27 gearresteerd

  1. Wakkere Joost // maart 24, 2019 om 00:07 //

    Mooi! Goed zo en nu de rest nog.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s