Nieuw

Honden verdedigen hun baasje tegen moslim – hondeneigenaar wordt aangeklaagd

Duitsland – Een 33-jarige Duitser in Wanzleben wiens honden hem verdedigden tegen de aanval van een Syriër wordt nu aangeklaagd wegens lichamelijk letsel. Volgens de inmiddels in Duitsland heersende sharia-wetgeving is zelfverdediging verboden. Alleen Duitsers die zichzelf laten doodslaan of neersteken zijn goede Duitsers.

Volgens het politierapport leest het incident zo:

“Op donderdagavond rond 18.00 uur kwam het in het park in de buurt van het Bördestation tot een fysiek conflict tussen een 25-jarige Syriër en een volwassene en twee jongeren. De 25-jarige werd door de middelgrote en kleine hond van de 33-jarige verdachte in het bovenlichaam, bovenarm en billen gebeten. Zijn lichte verwondingen werden in het Neindorfse ziekenhuis ambulant behandeld.

Voorafgaand aan deze aanval was er een verbale en fysieke confrontatie tussen de deelnemers. Als gevolg daarvan verdedigden de honden hun eigenaar. Een xenofoob delict kan op dit moment worden uitgesloten.”

Bij een soortgelijk incident in mei 2018, in dezelfde deelstaat Saksen-Anhalt, werd de hondeneigenaar volgens een ZEIT berichtgeving zelfs in voorarrest vastgehouden. De politie heeft in het voordeel van de asielzoeker beslist.

Het bovengenoemde incident alleen al toont aan dat de autochtone bevolking ongerept wordt blootgesteld aan agressieve immigranten en niet alleen systematisch wordt benadeeld op de woningmarkt en op het gebied van sociale bijstand – vluchtelingen wonen in luxeappartementen en inheemse ontvangers van sociale bijstand op campings – maar ook in juridische termen zijn gedegradeerd tot derde klasse burgers . In het ergste geval komt zelfs een vluchteling die, zoals in Münster, een vluchtelingenhelper met zes steekwonden met een mes afslachtte, weg met “zelfverdediging”. En de politie is daarbij de handlanger van de linkse-groene aanklagers.

Bron:

Hunde verteidigen ihr Herrchen gegen Syrer, Herrchen wird angezeigt

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.175 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8211 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

9 Comments on Honden verdedigen hun baasje tegen moslim – hondeneigenaar wordt aangeklaagd

 1. Ik zie de laatste tijd hier in Amsterdam steeds meer moslims met grote, onopgevoede pitbulls. Mijn ridgeback vind het maar niks…. 😦

  Like

 2. Gladiator // maart 23, 2019 om 22:59 //

  Is natuurlijk meer dan klote om dit alweer te horen en te moeten slikken.
  Dan ook nog te bedenken dat dat stuk stront in den Haag, de MP van Neanderland zoals we van hem gewend zijn, gelogen heeft en wel kei- en keihard inzake het verdrag van Marakesch welk dus JURIDISCH BINDEND is, niets meer en niets minder wat er dus nu onherroepelijk toe zal bij gaan dragen dat deze Duitse olievlek langzaam maar steeds sneller naar hier drijft en van dat Ratje Rutte en zijn helpers alsmede zijn Boa honden en politiehonden zijn wij straks dus ook gewoon de lul en mijn prachtige mooie hond welke het met zekerheid geen goed idee vindt dat er iemand aan haar baasje komt en dan haar blinkend geslepen kettingzaag zal inzetten en wel zonder aanziens des persoons ……tja, wat moeten we ermee…….

  Gewoon door laten gaan……??? Andere optie is er niet….toch…???

  Bah bah bah, wat een kutland is dit aan het worden…..en het ergste van dit alles is nog dat het MIJN land is, ja verdomme, MIJN land…..!!

  Word er niet goed van…..!!

  Gladiator

  Liked by 2 people

 3. vangie1206j // maart 24, 2019 om 00:51 //

  Ja mensen jullie de meeste hebben het aan zich zelf te danken. Zelfs nu na de provinciale staten verkiezingen hebben jullie nog steeds niets geleerd. VVD nog steeds bijna de grootste griezelig-links enorm gegroeid. Baudet en FvD worden weg gedemoniseerd. Zie dat stuk ongedierte Freek.d.Jonge.

  Liked by 2 people

 4. Inderdaad.Merkel heeft duitsland en europa meer vschade gebracht dan Hitler. Zij heeft haar Stasi opdracht goed uitgevoerd.

  Maar er komt een dag van afrekening; burgeroorlog is eminent.

  de enige manier om dat te voorkomen: islam verbieden, moskeetjes slopen, vluchtelingen deporteren naar land van herkomst.
  Dat hoeft niet duur.
  verzamelen, naar kampen, vanaf kampen op schip, lossen in Noord Afrika en bye bye.

  Liked by 1 persoon

 5. Marrakesh waarom werd het merendeel van de bevolking opzij gezet die tegen deze deal waren ???????Ging men toch tekenen ,,dit is ons einde maar veel mensen snappen het nog niet kALERGI NAAR DE EINDREN ?IN VOLLE VAART

  !n boek ‘Practischer Idealismus’uit 1925, beschrijft Coudenhove-Kalergi hoe Europa in de toekomst niet langer bewoond zal worden door de oorspronkelijke bewoners van Europa maar dat de bewoners van de toekomstige ‘Verenigde Staten van Europa’ een soort ‘sub-humans’ zullen zijn als een product van rassenvermenging. Hij stelt duidelijk dat de Europese volkeren zouden moeten kruisen met Aziaten en gekleurde rassen om zo een Euro-Aaziatisch-Negroïde ras te creëren zonder eigenlijke roots zodat die gemakkelijker te controleren valt door de heersende elite.
  ‘…De mens van de toekomst zal van gemengd ras zijn. De rassen en klassen van vandaag zullen geleidelijk aan verdwijnen door het verdwijnen van ruimte, tijd en vooroordelen. Het Euro-Aziatische-Negroïde ras van de toekomst, dat zal lijken op het Oud-Egyptische ras, zal de diversiteit der volkeren en individuën vervangen.
  Kalergi’s ideeën vormen de grondprincipes van de Europese Unie, zonder het met zoveel woorden te zeggen. Het principe dat de Europese bevolking zou gemengd worden met Afrikanen en Aziaten om de Europese identiteit te vernietigen en om één enkel mestiezenras te creëren vormt de bazis van de hele EU-politiek.
  Al vroeg pleitte Coudenhove-Kalergi voor een Europese Douane-Unie die uiteindelijk zou transformeren tot een Monetaire Unie. Deze Unie zou tot stand moeten komen door een samenwerking tussen de Europese Economische Gemeenschap en de Europese Vrijhandelsassociatie. Kalergi voorziet de afschaffing van het recht op autonomie van naties en dan de afschaffing van de natiestaten zelf door het gebruik van separatistische bewegingen en massa-migratie.
  De Europese Coudenhove-Kalergi Prijs wordt om de 2 jaar toegekend aan Europeanen die hebben uitgeblonken in de promotie van dit genocide plan. Onder diegenen die deze prijs toegekend kregen behoren Angela Merkel (2010) en Herman Van Rompuy(2012

  Liked by 2 people

 6. Jullie zijn hier allemaal hardstikke knettergek

  Like

 7. Het wordt steeds gekker

  Like

 8. Rust
  een beetje schreeuwen zal ons niet verder brengen.
  Wat ik zou doen, is jouw regering de ‘Marrakesh-regering’ noemen.
  Ik denk dat dat het enige is dat je moet onthouden, (dat is ondemocratisch in Islam-land getekend) om hen in verlegenheid te brengen zodat ze zich eens gaan schamen.
  Dat moeten ze (onze nazi-Merkel-vloek-regering) doen,
  Probleem is dat zij ingedekt zijn, de communicatie is eenrichtingsverkeer, en dat vertoont kenmerken van een dictatuur.

  We kunnen niets doen @Gladiator, buiten het feit dat wij ontwapend zijn, (of ga jij met een speer ten strijde?) zijn wij ook nog eens individualistisch opgevoed.
  Natuurlijk was/is dat de bedoeling zodat wij ons niet kunnen verenigen.
  Maar we hebben een oplossing gevonden: de Gele Hesjes.
  Je hoeft je alleen maar aan te sluiten, en niet de dood te vrezen. (wie vreest nu nog de dood? Liever niet natuurlijk, maar eigenlijk liever dood in zo’n kut-continent dan hypocriet en met een glimlach tussen die moslims te moeten leven zodat ze je op je oude dag de keel oversnijden en je kleindochter een besnijdenis geven.
  Gewoon aansluiten. (en laat je paard in harnas thuis;)

  Like

 9. Roni Stoker // april 4, 2019 om 23:38 //

  Duitsland was altijd al een land van extremen. Een land waar de meest krankzinnige diengen kunnen gebeuren. In de jaren ’30 en ’40 was dat het Nazi regime en nu is de nieuwe NSDAP gekeerd tegen haar eigen burgers. De haat dat de oude NSDAP had tegen Joden, heeft de nieuwe NSDAP tegen haar eigen arische volk. De regerende junta van politiek-correcte multiculturele despoten doet er alles aan om het land van haar oorspronkelijke bevolking te ontvolken. Doel: de Kalergi-Plan tot uitvoering te brengen. En ze doen het bijna met dezelfde fanatieke toewijding als Reinhard Heydrich en Adolf Eichmann deden met de Endelosung.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s