Nieuw

Gerrit Hiemstra staat voor aap – ‘In het jaar 2018 daalde de gemiddelde zeespiegel langs de Nederlandse kust met 7,2 cm’

Foto ter illustratie. Pixabay.

Uit de Zeespiegelmonitor 2018 blijkt dat de gemiddelde stijging van het zeewater voor onze kust over de afgelopen 127 jaar 1.86 mm per jaar bedroeg. En – frappant genoeg – die stijging is in de laatste 25 jaar niet versneld. Als die lijn zou worden voortgezet zou het zeewater aan het eind van deze eeuw minder dan 20 centimeter hoger staan dan nu. Telegraaf >>

Alle klimaatpubers kunnen dus weer naar school. Niet dat je daar iets leert, maar dan kan moeder de vrouw naar haar kantoorbaantje om als tikteef te fungeren zodat ze ook belasting af kan dragen terwijl het regime een nieuwe bevolking importeert.

Die conclusie wijkt af van de KNMI-scenario’s die wel op een versnelde zeespiegelstijging duidden.

Dat komt omdat het KNMI een agenda heeft en met scenario’s werkt. Scenario’s. En om die scenario’s uit te laten komen schrijven ze zelfs hittegolven uit de boeken, zodat het verleden beter aansluit op de toekomst die zij moeten voorspellen.

Zeespiegelstanden kunnen per jaar enorm verschillen. Fedor Baart (kustexpert Deltares): „In het jaar 2018 daalde de gemiddelde zeespiegel langs de Nederlandse kust met 7,2 cm ten opzichte van de gemiddelde stand in 2017.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10115 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

2 Comments on Gerrit Hiemstra staat voor aap – ‘In het jaar 2018 daalde de gemiddelde zeespiegel langs de Nederlandse kust met 7,2 cm’

 1. Jack vanderVeen // maart 23, 2019 om 17:56 //

  Gerrit Hiemstra staat ook zonder al die vervalste weerrapporten en zijn voorspellingen voor aap met zijn regelmatig te korte broekspijpen. Dit doet hij vast omdat hij een plotselinge waterstijging verwacht soms. Na een paar biertjes of zo!!!!!

  Like

 2. MGTOW91 // maart 23, 2019 om 23:42 //

  Gerrit Hiemstra is precies zo zoals de elite hem wil hebben.
  Kortom, niet meer te redden!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s