Nieuw

“Vluchtelingen” in nieuwbouw – Duitse uitkering-ontvangers in caravans

In Duitsland is er een echt woningtekort, het aanbod van betaalbare woningen is schaars en de huren zijn dienovereenkomstig hoog, deze factoren dreigen niet alleen voor gepensioneerden, gezinnen, alleenstaanden of alleenstaande ouders een steeds groter probleem te worden, ook Hartz IV (uitkering) ontvangers worden hier steeds meer mee geconfronteerd. Dus waar gaan we naartoe met Hartz IV ontvangers? Met deze gedachte in gedachten neemt het Jobcenter Westerburg een drastische maatregel en stuurt de Alg-II (uitkering) ontvangers naar de camping.

“De joint venture stuurt hier mensen omdat er niets in de stad en in de omgeving is”, zegt de beheerder van de camping, Michael Graf, tegen “Frontal 21”. Het consortium betaalt dan ook de huur. Graf zegt dat voor veel mensen uit de omgeving de camping de laatste optie is. Er is geen stromend water in de caravan, geen goede verwarming.

Wat is de volgende? Het tentenkamp, dat om humanitaire redenen niet van “vluchtelingen” kan worden verwacht, maar zeker niet van “degenen die hier al lang wonen”?

Miljoenen euro’s aan belastinggeld worden geïnvesteerd om nieuwe appartementen en huizen te bouwen voor “vluchtelingen”, zoals het gebouw in Leverkusen, dat naar verwachting 18 miljoen euro zal kosten, of de chique vervolgaccommodatie in Hamburg-Bergedorf, waar het geld van de belastingbetaler losjes naar toe wordt gesmeten. De sociale woningbouw wordt volledig veronachtzaamd, maar men besluit dat Duitsland jaarlijks 180.000 tot 220.000 “vluchtelingen” ontvangt – een grote stad.

LEES OOK: Duitsland: Hotels niet meer goed genoeg, vluchtelingen krijgen nu luxueuze nieuwe woningen

Bron:

„Flüchtlinge“ in Wohnungen – deutsche Hartz-IV-Bezieher in den Campingwagen

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.167 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

1 Comment on “Vluchtelingen” in nieuwbouw – Duitse uitkering-ontvangers in caravans

  1. antiislamnu // maart 24, 2019 om 15:11 //

    Hier zijn de mensen ook zo blij met de nieuwe woningen voor asielparasieten

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s