Nieuw

Turkse campagnepartner van Erdogan tegen Europa: “Jullie zullen in je eigen bloed verzuipen”

De Turkse nationalistische leider Devlet Bahceli, de campagnepartner van Erdogan, hitste zondag in Izmir tegen het christelijke Westen op en dreigde: “Jullie zullen in je eigen bloed verzuipen”.

Devlet Bahceli (MHP), een bondgenoot van president Recep Tayyip Erdogan, die samen met de islamitische despoot in de Turkse gemeenteraadsverkiezingen op 31 maart zal aantreden, laat zien wat er voor Europeanen in petto is als ze hun deuren verder openzetten voor het islamitische Turkije.

Hier zijn de belangrijkste passages uit zijn hatespeech in Izmir op zondag hield, die de Tagesspiegel publiceerde.

– Er zijn 948 jaar verstreken sinds we Anatolië veroverd hebben, maar de echo is nog niet verdwenen, de rekening is nog niet betaald. Deze afrekening is er een tussen de natie van de islamitische Turken en de verlangens van de kruisvaarders. (…..) Aan de ene kant van deze afrekening staan de Turkse islamitische cultuur en de grote Turkse natie, aan de andere kant de tirannen, de verraders, de imperialisten en helaas ook de lokale collaborateurs die ons met al hun vastbeslotenheid zijn binnengevallen.

– We zijn voor het overleven van onze natie samengekomen om het hoofd te bieden aan de vijanden van de Turken en de islam en hun nieuwe samenzweringen, aanvallen en pogingen tot vernietiging.

– [Bij het bloedbad van Christchurch, red.] werd de roep van de kruisvaarders – ‘God wil het’ – weer luider. We hebben hier te maken met meer dan alleen maar een gek, een perverseling, een terrorist. Deze afstammeling van de kruisvaarders [Brenton Tarrant, red.] heeft een smerig manifest van 70 pagina’s in de sociale media gepubliceerd, vol met bedreigingen tegen de Turkse natie”.

– Jullie kruisvaarders! Kom hier, we zijn hier, dan zullen we zien. Jullie kruisvaarders! Wij wachten op jullie, kom hier, jullie zullen in je eigen bloed verzuipen.

– Niemand zou moeten zeggen dat het niet om overleven gaat. De kogels die door de crimineel in Nieuw-Zeeland werden afgevuurd, waren voor ons allemaal. Het vergoten bloed is niet alleen dat van onze onschuldige en onderdrukte broeders, maar het bloed van ons allemaal. Is het nu duidelijk waarom overleven zo belangrijk is? Is het nu duidelijk geworden waarom de verkiezingen van 31 maart een keuze is om te overleven?

Op dit punt moet er nogmaals op worden gewezen dat de EU de toetredingsonderhandelingen met Turkije op dit moment op de lange baan heeft geschoven. Deze kunnen echter op elk moment worden hervat, afhankelijk van de EU-machtswellustelingen. Onlangs nog heeft de in Oostenrijk geboren EU-commissaris Johannes Hahn aangekondigd dat een intensievere samenwerking met Turkije in het belang van Europa is en dat de economische banden in het kader van de douane-unie moeten worden verdiept.

Bron:

Türkei-Wahlkampf: „Wir erwarten euch, ihr werdet in eurem Blut ersaufen“

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.167 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8172 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

8 Comments on Turkse campagnepartner van Erdogan tegen Europa: “Jullie zullen in je eigen bloed verzuipen”

 1. We kunnen Israël vragen er een atoombom op te gooien. We kunnen ook geduld hebben want als de voorspelling uit komt zal Turkije door het water verzwolgen worden als gevolg van een aardbeving. En dan niemand op nemen, laat maar verzuipen.

  Like

 2. antiislamnu // maart 22, 2019 om 19:05 //

  Hij lult iets over ruim 900 jaar geleden bla bla een echte psychopaat moeten zijn broeders nu gaan vechten om iets dat 900 jaar geleden gebeurt is?
  En ook weer dat geloof van de pedofiel er bij halen het is toch de religion of please??

  Like

 3. – Jullie kruisvaarders! Kom hier, we zijn hier, dan zullen we zien. Jullie kruisvaarders! Wij wachten op jullie, kom hier, jullie zullen in je eigen bloed verzuipen.
  ??? huh.
  Ikke niet bereip!
  Het zijn toch de turken die hun land hebben verlaten om een beter bestaan op te bouwen,
  wat ze niet in Turkije konden.
  En nu Turkije een lijer heeft van formaat, keren de schijt Turken die hun nationaliteit zo aanhangen, toch nog niet terug.
  Jullie zullen in jullie eigen bloed verzuipen!
  Hoe verschrikkelijk is dat.
  Als wij er niet meer zijn, waar vlucht de Erdo-gangbang dan naartoe.
  Want zelf een fatsoenlijke samenleving opbouwen kunnen ze niet!
  De reden waarom ze in Europa verblijven.

  Like

 4. wat was er nu met die Nostradamus, was dat een echte helderziende? Zijn geschriften vertaald,
  geinterpreteerd, door moderne wetenschappers. In ieder geval klopt ook veel van het verhaal van ene AH
  die voorzag hoe een bepaald systeem werkt. De overspoeling, de heerschappij van bepaalde volkeren. De inmenging. Oorlogen begonnen ook zo. de meute ophitsen. En paf!, het lontje brande in het kruitvat.

  Liked by 1 persoon

 5. Josefien ten Bergen // maart 23, 2019 om 00:16 //

  Zeg maar tegen die L*L dat ‘ie zich moet laten nakijken.

  Like

 6. Josefien ten Bergen // maart 23, 2019 om 00:26 //

  Nog effe en Trump zegt dat Noord-Cyprus van Turkije is omdat ze al zolang illegaal bezig zijn… ( ingefluisterd door Chabad-sekte aanhanger adviseur en kabbalist en babylonische-spraak verwarrings deskundige babyface Satanisch sektelid SCHOONZOON JARED KUSHNER PBOH! TRUMP SUCKS BBBIIIIGGGGTTTIIIIMMMMEEE!!!!!!!! Controlled opposition! Die L*L durft het als President of the United States geeneens op te nemen tegen Facebook, Twitter Youtube, kortom, de gehele alfabetsoep, WANT HIJ ZIT ER MIDDENIN!
  Nog even en Oekraiene is het thuisland van de mensen van “Het Boek”…

  Like

 7. We kunnen goed zwemmen

  Like

 8. Jack vanderVeen // maart 23, 2019 om 18:08 //

  uiteindelijk krijgt die man geheel gelijk indien europa negerts en getinten blijft importeren met containers en scheepsladingen tegelijk, honderdduizenden per jaar sedert 5 jaren en verval is nog niet zichtbaar.
  En voor wat betreft die kogels tegen de islamitische wereldbevolking, die komen voor meer dan 95% uit wapens die door islamieten bediend worden.
  Volgens mij wil Jopie alleen maar ook populair doen en opvallen.
  Helaas is er wel een hand vol turken die nog gehoor zouden geven aan een oproep tot doden van niet moslims. maar 99% van de bevolking is gelukkig wijzer en zijn normaal denkende mensen als u en ik.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s