Nieuw

Tucker: Did the president betray his country?

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.166 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

1 Comment on Tucker: Did the president betray his country?

 1. Jack vanderVeen // maart 23, 2019 om 05:40 //

  wordt men niet ziek door de CO2 uitstoot van 7,5 miljard mensen op aarde (en evenredig aantal dieren). Ammoniak uitstoot, CO uitstoot, chemicalien, voedsel manipulatie etc etc etc, dan is het wel de jarenlange jacht, vanaf dag één dat hij de democraten overwon, op Donald Trump.
  Alles wat ook maar naar lynx ruikt, is zo gefixeerd om rechtsen te vernietigen, dat ze zelfs hun eigen leven daarvoor in de waagschaal leggen.
  zelfs het omkopen van vooraanstaanden om valse verklaringen af te leggen, daarvoor schromen ze zich niet.
  Lynxen zouden meet asbeststof moeten inhalen, meer chroom6 moeten inhaleren en nog meer coca-cola moeten zuipen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s