Nieuw

Syrië: We zijn gereed om vluchtelingen terug te nemen

De provincie Homs in West Syrië is nu gereed om vluchtelingen op te vangen en tegelijkertijd te zorgen voor fatsoenlijke levensomstandigheden voor hen. Dat is wat de gouverneur Amir al-Khalil zegt.

De Syrische autoriteiten in Homs zeggen nu dat ze ongeveer 5.000 nieuwe huizen hebben gebouwd voor vluchtelingen die klaar zijn om in gebruik te worden genomen.

De regionale autoriteiten zijn ook van mening dat zij klaar zijn om banen te scheppen voor de mensen.

– Ik wil er nogmaals op wijzen dat Homs er klaar voor is om vluchtelingen op te vangen, vooral uit het Rukban-kamp, en hen alle nodige hulp te bieden. We weten dat de mensen in dat kamp te lijden hebben onder onmenselijke omstandigheden, dus we moeten er alles aan doen om het te stoppen, zegt de gouverneur.

Ook de scholen zijn gerenoveerd en de leerkrachten werken aan de ontwikkeling van intensieve cursussen die de studenten zullen helpen om de schooltijd die ze tijdens de burgeroorlog in het land verloren hebben te compenseren.

De provincie Homs was een van de eersten die onder de oorlog te lijden had en honderdduizenden mensen zijn daarvandaan gevlucht.

Volgens Amir al-Khalil zijn er in de provincie meer dan 1.300 scholen gerenoveerd en zijn ook klaar om leerlingen te ontvangen.

Bron:

Syria’s Homs province ready to receive refugees

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.176 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8202 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Syrië: We zijn gereed om vluchtelingen terug te nemen

 1. We gaan nog niet naar huis…nog lange niet…

  Like

 2. Horatius // maart 22, 2019 om 17:59 //

  Hoeveel procent van de Syrische vluchtelingen die hier al jaren zonder werk zitten zullen hier gehoor aan geven en vervolgens hun biezen pakken om hun vaderland weer op te gaan bouwen?
  Volgens vrij optimistische schattingen: 0,01 procent.

  Want beweert men: bij terugkomst lopen wij het risico gemarteld te worden of in hechtenis te worden genomen vanwege desertie of een afwijkende religie. Nog groter is de kans daar zware arbeid te verrichten terwijl ze hier gratis geld krijgen omdat ze nog steeds getraumatiseerd zijn.

  Allemaal uitvluchten en verzinsels, want de Syrische regering heeft uitdrukkelijk laten weten dat iedereen amnestie zal worden verleend en zelfs de mensenrechten zullen worden gerespecteerd in het belang van de wederopbouw.

  De realiteit is echter dat deze vluchtelingen hier een hoger doel voor ogen hebben, namelijk de islamisering van West-Europa.
  En af en toe om de verveling te verdrijven een terreuraanslag plegen en wat vrouwen te verkrachten.

  Like

 3. walterh66 // maart 23, 2019 om 10:19 //

  Nederlandse bevolking: Wij zijn gereed om de vluchtelingen terug te sturen.
  Nederlandse overheid: Die vluchtelingen blijven hier. De sluipende genocide moet doorgaan.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s