Nieuw

Ontvoerd, verkracht, vermoord, op de vuilnisbelt gegooid: Het lot van christelijke kinderen in islamitisch Pakistan

DFID - UK Department for International Development [CC BY 2.0 (https://creativecommons.org/licenses/by/2.0]

“De haat achter de islamitische tranen” is de titel van een artikel dat het blad Frontpage al vorig jaar in februari publiceerde, maar tot nu toe geen enkele aandacht in Europa heeft gekregen.

Auteur Raymond Ibrahim werkt niet alleen voor CBN-News, maar heeft ook verschillende boeken gepubliceerd over de vervolging van christenen in moslimlanden.

Naar aanleiding van de verkrachting en moord op een 8-jarig Pakistaans moslimmeisje, die in Pakistan onder politici, media, imams en moslims tot grote verontwaardiging heeft geleid, herinnert hij ons eraan dat dergelijke wrede misdaden tegen christelijke kinderen al jaren alledaags in Pakistan plaatsvinden. Zonder dat het iemand stoort in het land waar 99% van de bevolking moslim is. We hebben hier een verkorte vertaling van de tekst:

De verkrachting en wurging van Zainab Ansari, een achtjarig moslimmeisje van wie het verminkte lichaam afgelopen januari op een vuilnisbelt in Pakistan werd gevonden, veroorzaakte grote afschuw in de moslimstaat Pakistan.

Met twee maten meten: Christelijke meisjes zijn jachtwild, islamitische taboe
Beroemde prominenten en tienduizenden andere Pakistanen drukten in de sociale media hun schok uit met de Hashtag #justiceforZainab”; boze menigten vielen politie- en regeringsgebouwen aan en lieten minstens twee doden en vele gewonden achter.

Islamitische geestelijken confronteerden overheidsfunctionarissen met de beslissing om de moordenaar onmiddellijk te arresteren of af te treden. “Kunnen we dit beest alstublieft jagen en hem publiekelijk straffen” was de vraag die de wanhoop van veel mensen uitsprak over het gebrek aan vooruitgang in de zoektocht naar de moordenaar.

Al deze reacties zijn op zich begrijpelijk. En het lijkt niet nodig om te benadrukken dat de verontwaardiging van Pakistanen over het lot van dit ongelukkige meisje en haar verlangen om gerechtigheid te zien tegen haar verkrachter en moordenaar gerechtvaardigd is.

Het probleem is echter dat deze verontwaardiging uitsluitend is gebaseerd op het feit dat zij moslima was.

Oorverdovende stilte bij christelijke meisjes
Veel jonge christelijke meisjes zijn en worden nog steeds verkracht, verminkt en vermoord – en de Pakistanen, die nu luidkeels schreeuwen, reageren in deze gevallen met een oorverdovende stilte.

Hieronder volgt een korte (en verre van volledige) lijst van deze christelijke meisjes:

Nisha, 9, werd door een groep moslims ontvoerd, verkracht, door herhaalde slagen op haar hoofd vermoord en vervolgens in een kanaal gegooid.

Lubna, 12 jaar oud, werd door een groep moslims ontvoerd, verkracht en vermoord.

Muqadas, 12 jaar oud, werd in een veld bij haar huis aangevallen; uit de autopsie bleek dat ze door een bende van vijf mannen was verkracht en vervolgens gewurgd.

Shazia, 12 jaar oud, werd tot slavin gemaakt, verkracht en vermoord door Chaudhry Naeem, een rijke moslimadvocaat die voor de rechtbank werd vrijgesproken.

Dergelijke incidenten komen vaak voor. Christelijke meisjes worden beschouwd als goederen die als vrijetijdsbesteding kunnen worden beschadigd. Het misbruiken ervan is een soort van gewoonterecht voor de moslimmeerderheid. Volgens de mentaliteit van de moslimgemeenschap is het zelfs geen misdaad. Moslims beschouwen kinderen van “ongelovigen” (Kuffar) als oorlogsbuit.

Ook christelijke jongens slachtoffer van islamitische christenhaat
Ook moet worden vermeld dat christelijke jongens niet gespaard blijven. In een christelijk district van Islamabad ontvoerde een groep moslimmannen een 7-jarige jongen. De groep verkrachtte hem de een na de ander op brute wijze voordat hij werd gewurgd en zijn lichaam  in een veld werd weggegooid – net als het moslimmeisje Zainab.

Het lichaam van een andere christelijke jongen, Samuel Yaqoob (11 jaar oud) werd gevonden in de buurt van een riool. Hij droeg sporen van verschrikkelijke martelingen, de moordwapens bevonden zich nog in de buurt van het lichaam. Zijn neus, lippen afgesneden en zijn maag opengesneden, zijn familie kon hem nauwelijks herkennen, omdat zijn lichaam zo zwaar verbrand was. De autopsie vond 23 wonden veroorzaakt door een scherp wapen en tekenen van groepsverkrachting.

Wilson Chowdhry, voorzitter van de Brits-Pakistaanse Christelijke Vereniging, zei: “Delen van de Pakistaanse moslimcultuur hebben een sterke pederasta-cultuur die zich in het bijzonder op jongens richt. Christelijke en andere minderheidsjongens zijn vanwege de machteloosheid van hun gemeenschap bijzonder kwetsbaar voor verkrachting en misbruik”.

En daar draait het om. Als “ongelovigen” worden christenen in Pakistan algemeen beschouwd als “onaanraakbaren” die alleen geschikt zijn om de “uitwerpselen van moslims” te verzamelen en daarom regelmatig behandeld worden als dieren.

Geen interesse van moslims in het lijden van christenen
Afgezien van de familie van de slachtoffers en de christelijke gemeenschap in het gebied is vrijwel niemand in de moslimmeerderheid (99%) geïnteresseerd in de martelingen en moorden op christenen en hun kinderen.

Geen van de genoemde moordverkrachtingen van christelijke kinderen leidde tot een nationaal schandaal. Geen van deze misdaden werd gevolgd door massale tweets en hashtags, verontwaardigde beroemdheden, massale opstanden, rellen of bedreigingen tegen ambtenaren en politie. Ze hebben ook geen eigen Wikipedia-pagina zoals het moslimmeisje Zainab heeft gekregen.

Bron:

Entführt, vergewaltigt, getötet, auf den Müll geworfen: Das Schicksal christlicher Kinder im islamischen Pakistan

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.197 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8504 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

7 Comments on Ontvoerd, verkracht, vermoord, op de vuilnisbelt gegooid: Het lot van christelijke kinderen in islamitisch Pakistan

 1. Zo ga je toch niet met kinderen om?? Die mannen zijn ziek in hun hoofd

  Like

 2. jennefer // maart 22, 2019 om 06:30 //

  Als jullie niet de ogen los doen, sijn jullie net als ons in 25jaar de minderheid.

  Liked by 1 persoon

 3. Daniël // maart 22, 2019 om 08:38 //

  Wat zullen er straks – na de Grote Ingreep – weinig mensen overblijven. Alle haters van God, moordenaars, dieven, leugenaars, overspelers, kinderverkrachters en alle slapjanussen zullen aan hun eind komen. Er zal geen redding zijn. Het is rechtvaardig. Dat is inmiddels zelfs voor de grootste onbenul wel duidelijk.

  Liked by 2 people

 4. Fransdo // maart 22, 2019 om 11:45 //

  Als je dit nieuws leest begrijp je de achterliggende gedachte van die twee vermoorde Scandinavische meisjes in Marokko opeens ook een stuk beter.

  En wij maar doorgaan met het importeren van dit ziekmakende gedachtegoed.

  We lijken niet alleen gek, dat zijn we ook.

  Like

 5. Gladiator // maart 22, 2019 om 13:38 //

  @Fransdo,

  Beste,

  Gelieve niet te generaliseren.

  Ik citeer: “We lijken niet alleen gek, dat zijn we ook” ………..

  Ik niet in ieder geval, en dat weet ik zeker!!!

  Gladiator

  Like

 6. syberspees // maart 22, 2019 om 16:37 //

  En dan moet ik moslims mensen vinden!?!
  Ik kan echt niks anders dan walging voor deze “mensen” opbrengen.

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Ontvoerd, verkracht, vermoord, op de vuilnisbelt gegooid: Het lot van christelijke kinderen in islamitisch Pakistan – jroam

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s