Nieuw

Moslim-ouders knippen met schaar voorhuid van 1 maand oud jongetje af – vinden zichzelf onschuldig

Een baby van slechts een maand oud werd door zijn ouders met een schaar besneden terwijl het jongetje in een autokinderstoel was vastgebonden. De ouders worden nu voor ernstige mishandeling vervolgd. De ouders zijn zelf van mening dat ze geen enkel misdrijf hebben gepleegd.

In de herfst van 2018 besneden een islamitische vader en moeder hun zoontje van een maand oud met een schaar terwijl het kind in een autostoeltje in het huis van de familie was vastgebonden. De besnijdenis vond plaats zonder pijnverlichtingen en zonder betrokkenheid van bevoegd medisch personeel.

De ouders worden nu in de districtsrechtbank van Ångermanland, Zweden, wegens grove kindermishandeling vervolgd. De officier van justitie stelt dat de ouders een bijzondere ruwheid en meedogenloosheid jegens het jongetje aan de dag hebben gelegd. De jongen bevond zich in een kwetsbare situatie en de besnijdenis moet hebben plaatsgevonden in een omgeving zonder adequate hygiënische omgeving. Het risico op infecties en andere complicaties wordt als aanzienlijk beschouwd.

De ouders zijn van mening dat zij zich in verband met besnijdenis niet schuldig hebben gemaakt aan een misdrijf.

Bron:

Föräldrar omskar baby med sax – åtalas för grov misshandel

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.197 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8466 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on Moslim-ouders knippen met schaar voorhuid van 1 maand oud jongetje af – vinden zichzelf onschuldig

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s