Nieuw

Kijk: Moslims roepen Allah en randen drie jaar oud meisje op speelplaats in Frankrijk aan

De korte video is sinds gisteren alleen al op Twitter meer dan 20.000 keer bekeken: Jonge mannen met een duidelijk moslim-migratieachtergrond schenden een klein meisje van ongeveer 3 jaar op een speelplaats in Frankrijk en filmen haar.

Ze huilt, een van de mannen grijpt haar lachend bij de arm en zegt: “Wil je mijn lul in je mond? Wallah (Arabisch voor “bij God”, red.), ik zal je neuken”.

De Fransen zijn geschokt. De politie is al op zoek naar de moslims, die goed herkenbaar zijn op de video.

(h/t Fub)

Bron:

Frankreich: Araber rufen Allah an und bedrängen vierjähriges Mädchen auf Spielplatz

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.214 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8636 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

17 Comments on Kijk: Moslims roepen Allah en randen drie jaar oud meisje op speelplaats in Frankrijk aan

 1. Ze zijn niet goed snik

  Like

 2. Liked by 2 people

 3. Josefien ten Bergen // maart 23, 2019 om 00:06 //

  Geef mij 1 goede reden waarom de westerse regeringsleiders dit ongedierte heeft geimporteerd! Waarom hiervoor geen stille mars met westerse vrouwen die uit solidariteit met de FUCKlims zich bedekken met KOPVODDEN??? Het is niet alleen oorlog tegen de islam ( ik nodig alle turken uit om hier te komen, zij zullen baden in hun eigen bloed, citaat turkse minister maar dan net effe anders), mijn land- en volksverraders in Den Haag en Brussel mogen ook wel uitkijken en tig-keer achterom kijken. En de goudstukken van de Ella Vogelaar prachtwijken? Die zouden in mijn land als op z’n minst zwakbegaafd bestempeld worden. Maar juist die hebben de banken nodig om de huizenprijzen op te krikken en de lonen te halveren. Nou, STIK ER MAAR IN!!!

  Liked by 3 people

 4. Dat tuig in Brussel wordt hopelijk genadeloos afgestraft met de verkiezingen,,wat willen ze bereiken met het binnenhalen van die apen .

  Liked by 1 persoon

 5. Je vais te baiser betekent toch ik ga je kussen…..

  Liked by 1 persoon

 6. trebor2110 // maart 23, 2019 om 08:44 //

  Ik ga je kussen = Je vais t’embrasser
  Ik ga je neuken = Je vais te baiser

  Like

 7. Als je denk dat het niet zotter meer kan, lees je dit.

  Like

 8. Niet best dit, het is maar goed dat het opgenomen is als bewijs op camera . en hopen dat ze snel gepakt worden en berecht worden.

  Like

 9. antiislamnu // maart 23, 2019 om 11:06 //

  Ze hebben gewoon goed opgelet bij de koran les Mohammed neukte ook kinderen dus ja dit is gewoon hun geloof.

  Like

 10. Baiser wordt vertaald naar kus.
  Maar tegenwoordig blijkt men het idd ook te gebruiken voor neuken
  http://www.mijnwoordenboek.nl/vertaal/FR/NL/baisers

  Like

 11. Nel Meyer // maart 23, 2019 om 13:12 //

  Waarom hebben wij dat smerige uitschot naar Europa gehaald, nou ik zou zeggen ,laten we doen ,wat ze gewend zijn , handjes afhakken , en dan in een grote kuil gooien , en de rest van dat gore tuig mag met stenen gooien.

  Like

 12. Nel, WIJ hebben ze niet naar Europa gehaald, dat hebben die arrogante hoogmoedige regeringsleiders gedaan, de enige die goed bezig is is Salvini in Italie
  Nederland verloederd steeds meer, troep op straat en naast vuilcontainers, agressie op de weg, in supermarkten , op straat in het OV en nu roept een gewonde van de moskee in Nieuw Zeeland dat het land van hun is, ik ben het zat, het filmpje van dit meisje kijk ik niet want ik laat mijn dag niet verpesten door dat vieze tuig

  Like

 13. Wat wil je? Er staat: doe wat Mohammed deed. Die “trouwde”met een 9 jarige, maar stopte zijn jonge heer in de mond van een baby van 1,5. Ook “thy-de”hij haar. Er was NIETS normaal aan die psychopaat. Niets.

  Als je nu zou zeggen: ik ben een volgeling van Hitler en Mein Kampf is een heilig boek”wordt je voor gek verklaard.

  Maar moslims gaan een heel, heel stuk verder……

  Liked by 1 persoon

 14. syberspees // maart 23, 2019 om 21:43 //

  Is er iets waar die gestoorde debielen niet toe in staat zijn!

  Like

 15. Ze zijn toch ook zo anti Homo’s? Waarom pakken ze deze niet die hier in de regering zitten en de dienst uitmaken en na afloop ook van een gebouw afgooien?

  Like

 16. trebor2110 // maart 26, 2019 om 17:23 //

  baiser (znw.)de kushand
  baiser (ww.)neuken (ww.) ; vozen (ww.) ; geslachtsgemeenschap hebben (ww.) ; kushandje (ww.) ; seks hebben (ww.) ; batsen (ww.) ; van bil gaan (ww.) ; naaien (ww.)
  le baiser kus
  baiser poepen

  Like

 17. doornroosje // maart 27, 2019 om 23:24 //

  oooooh wat erg hier word ik gewoon bijna moedeloos van ik zou mn kinderen en kleinkinderen goed in de gaten houden en ver van bepaalde personen houden jammer doch HELAAS!!!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s