Nieuw

Duitsland – Turk houdt man gevangen in kelder, perst hem geld af en dwingt hem voor een wietplantage te zorgen

De wietplantage - politiefoto

Hamburg: Onderzoekers brachten gisteren een 34-jarige Turk naar het gerechtshof op verdenking van wrede menselijke onderdrukking. Hij zou onder andere een man gevangen hebben gehouden en geld hebben gechanteerd.

Nadat de ouders van het 34-jarige slachtoffer zich bij de politie hadden gemeld, begonnen de agenten van de roofovervalafdeling van de regio Wandsbek (LKA 154) met het onderzoek.

De verdachte zou door middel van afpersing een geldbedrag van vier cijfers van het gevangen slachtoffer hebben genomen. Hij zou hem ongeveer een week in een kelderruimte hebben opgesloten. Verder zou hij hem hebben gedwongen om voor een marihuana plantage in een appartement te zorgen. In de loop van deze zorg verliet de benadeelde uiteindelijk het toneel en ontsnapte aan de controle van de verdachte.

Op basis van de resultaten van het onderzoek heeft het Openbaar Ministerie in Hamburg van de bevoegde onderzoeksrechter een huiszoekingsbevel gekregen voor twee appartementen in Jenfeld.

Samen met onderzoekers van de geneesmiddelenafdeling (LKA 68) vonden gisterenmiddag de zoekmaatregelen plaats.

In een van de twee appartementen vonden de officieren een professioneel gerunde marihuana plantage met meer dan 200 marihuana planten. De officieren namen de planten en de plantage-uitrusting in beslag als bewijs. De oproerpolitieagenten (LBP 41) vervoerden de voorwerpen naar het hoofdkwartier van de politie.

In het tweede appartement vonden ze een kleine hoeveelheid cocaïne, ongeveer 250 gram marihuana en een angstaanjagend geweer. Zij hebben ook een kelderruimte geïdentificeerd waarin het slachtoffer had kunnen worden vastgehouden. In ieder geval bevatte de kamer een matras met een deken, kaarsen en drankblikjes.

In dit tweede appartement ontmoetten de agenten ook de verdachte, die zij tijdelijk hadden gearresteerd. De onderzoekers lieten hem voor identificatie behandelen en brachten hem later naar een magistraat.

Verder onderzoek, met name naar de achtergrond van het misdrijf en de details van de afpersing en opsluiting van het slachtoffer in de kelderruimte, wordt voortgezet.

Bron:

Türke hält Mann in Keller gefangen und erpresst Bargeld – zwingt ihn eine Marihuana-Plantage zu betreuen

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.197 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s