Nieuw

Zweden kruipt nog dieper door het stof voor de islam: begonnen met nieuwsuitzendingen in kopvod

Cheyma Moufid, nieuwe verslaggever van SVT, dochter van radicale imam die onder toezicht staat van de Zweedse nationale veiligheidsdienst.

Op de sociale media wordt heftige kritiek gespuid op de door belastinggeld gefinancierde Zweedse staatstelevisie-gigant nu deze zich bedient van verslaggevers met kopvodden.

Nee, het bovenstaande beeld komt niet van de Iraanse televisie of een ander islamitisch land, maar van de lokale uitzendingen van SVT Stockholm.

Twee dagen op rij verscheen Cheyma Moufid, die sinds september 2018 werkzaam is bij SVT en sinds januari verslaggeefster is voor het lokale nieuws in de hoofdstad, met haar sluierhoofd op het tv-scherm.

In de sociale media zijn velen kritisch over het feit dat SVT gesluierde vrouwen op het tv-scherm gebruikt. Men meent onder andere dat het een teken is van ‘islamisering’ van Zweden en ook dat SVT de islamitische onderdrukking van vrouwen ondersteunt, schrijft Fria Tyder.

“Wanneer vrouwen in Iran nu de sluier afwerpen en de straat op gaan en dansen en hun mooie gezichten laten zien, lijkt dit een anomalie”, schrijft een vrouw op Facebook.

“We zullen hier meer van gaan zien”, schrijft een andere vrouw.
“Nu moeten wij de belastingbetalers betalen voor deze aanpassing aan de islam”, schrijft een ander.

“Dit is waar net iets meer dan 90 procent van de Zweedse vrouwen voor hebben gestemd, binnenkort zullen ze het berouwen”, zei het ook.

Samhällsnytt heeft onthuld dat SVT’s nieuw aangeworven nieuwsverslaggeefster Cheyma Moufid, die op het scherm met haar islamitische symbool voor vrouwenonderdrukking pronkt, de dochter is van een imam in een moskee in Stockholm die onder toezicht staat van de Säpo (Zweedse nationale veiligheidsdienst) en nauwe banden heeft met het Iraanse regime. Om de connectie te verbergen, gebruikt ze een valse naam wanneer ze voor SVT werkt. Tegelijkertijd verspreidt Moufid in de sociale media islamistische propaganda en haat tegen de Zweden Democraten.

Een spectaculaire omstandigheid in dit verband is dat Moufid haar echte naam niet gebruikt als ze voor de staatstelevisie werkt. Er is geen Cheyma Moufid in de bevolkingsregister in Zweden. Haar echte naam is echter wel gevonden – Tjejma Moufid.

Een van de redenen waarom ze een andere schrijfwijze van haar naam gebruikt, kan zijn dat ze de verbinding met de imam Kamel Moufid wil verbergen. Kamel Moufid is de vader van de SVT-verslaggeefster. Nadat hij vanuit Tunesië naar Zweden was geëmigreerd, werd hij imam voor de grootste Zweedse sjiitische moskee Imam Ali Islamic Center in Järfalla. De moskee wordt beschreven als een moskee die nauwe banden heeft met het regime in Iran en staat al vele jaren onder toezicht van de Säpo. Het Ali Imam Center heeft ook geëist dat Zweden de vrijheid van meningsuiting beperkt en een wet invoert die “afschuw voor religies strafbaar stelt”.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.176 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8203 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments on Zweden kruipt nog dieper door het stof voor de islam: begonnen met nieuwsuitzendingen in kopvod

 1. De Zweden hebben hier zelf voor gekozen door de afgelopen keer weer gewoon links te stemmen alsof er niets aan de hand was. Manman wat een stelletje sukkels. Eigen schuld dikke bult.

  Like

 2. Jack vanderVeen // maart 21, 2019 om 18:07 //

  F1802, helaas hebben we hier ook bergen van zulke sukkel en straks heeft men die sukkels niet meer nodig, want democratie stemmen. Waarbij bekend is dat islamieten stemmen om op islamieten te stemmen en niet voor waar een partij voor staat.

  Like

 3. Het is overigens opvallend hoe we geen kopvodden zien in het parlement, maar de straten er vol mee lopen.
  Inderdaad, wanneer hier?
  En slikken he die kopvod, want anders ben je een echte racist. Volgens de domme hypocriete, bange, laffe, idiote, wegkijkende medemens.

  Like

 4. skeeter // maart 21, 2019 om 21:56 //

  God dank voor internet tv, anders zet je hem gelijk uit. Geen hond die zoiets op zijn scherm wil

  Like

 5. Fransdo // maart 22, 2019 om 11:49 //

  Ziekmakend!!!!!

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Zweden kruipt nog dieper door het stof voor de islam: begonnen met nieuwsuitzendingen in kopvod – Weer een pracht van een land naar de islam bliksem. | toodlessss

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s