Nieuw

Waarom zal de economie niet meer aantrekken? – Arno Wellens en Taco Dankers

Na 500 jaar bevolkingsgroei is er nu een keerpunt. Door bevolkingskrimp zullen de belangrijkste economieën (in het Westen en Azië) nooit meer worden als voor 2018. Taco Dankers is sinds 2015 mede eigenaar van Gefira.org en auteur voor Gefira.org . In 2009 stond hij op de kieslijst voor Europese verkiezingen voor de lijst Newropeans: de eerste Trans Europese Partij. Dankers is afgestudeerd in de natuurkunde en wijsbegeerte, beiden aan de Universiteit van Amsterdam.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

1 Comment on Waarom zal de economie niet meer aantrekken? – Arno Wellens en Taco Dankers

 1. Jack vanderVeen // maart 22, 2019 om 08:59 //

  Een stukje heeft ie gelijk.
  De autochtone aanwas stagneert immens, maar dat kunnen we nog incalculeren en was ons reeds 50jaar geleden bekend. Rond 2040 zal de autochtone bevolking krimpen wegens geboortebeperkingsmaatregelen.
  Het zij zo.
  MAAR veel erger voor onze welvaart is de import van het zwarte en getinte goud, dat als een catastrofale last om onze nekken hangt reeds en alleen maar zal verergeren.
  Rond 2040 zullen we een immens overschot aan huisvesting hebben zonder die importstrategieën van de afgelopen 5-10 jaar.
  Wat maakt het uit dat de economieën op hun retour gaan, al de 1ste wereldlanden, die de mensenrechten blijven aanhangen, zijn toch gedoemd om te sterven.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s