Nieuw

Reageerde op Brexit online – ontving huisbezoek door de politie

Het huisbezoek werd uitgevoerd ondanks dat de man geen enkele misdaad had begaan, wat de bezoekende politie ook toegeeft. Het doel was de man te waarschuwen voor wat hij schrijft en dat hij “bedachtzaam” moest zijn op zijn taal.

De man registreerde een deel van het bezoek op video waarin de politie niet precies kon vertellen wat hij geschreven had wat zo controversieel wordt geacht dat men hem thuis opzocht. Terwijl de politieagenten er niet in slaagden om aan te duiden welke uitspraak die de man had gemaakt het bezoek had veroorzaakt, werd het in plaats daarvan “een commentaar dat u zei u iemand uit een bureau ging slepen” genoemd.

De man probeert uit te leggen dat als Brexit wordt gesaboteerd en iets meer dan 17 miljoen Britten worden genegeerd, zijn opmerkingen zullen vervagen in vergelijking met wat er dan kan gebeuren.

– Ik zeg niet dat u het niet kunt gebruiken of dat u het niet zou moeten gebruiken, ik vraag u alleen maar om indachtig te zijn over wat u daar aan het doen bent, voor het geval dat het wordt beschouwd als ophitsen, zegt een van de politieagenten.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.176 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8202 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments on Reageerde op Brexit online – ontving huisbezoek door de politie

 1. Mijn bericht over Aalders en zijn persconferentie over niveau 5 voor Utrecht, vulde ik aan met een aantal opmerkingen en aanvullingen…..zuiver om de veiligheidsdienst van dienst te zijn.
  Echter de moderatoren van Facebook vonden het noodzakelijk om mijn bericht te verwijderen.
  Ik heb protest aangetekend en mijn standpunt uitgelegd.
  Afwachten wat ze nu doen.

  Like

 2. Ha ha kreeg net een bericht van Facebook:
  Je bericht is nu weer te zien op Facebook. Het spijt ons dat we een foute beslissing hebben genomen. Meer informatie.

  Like

 3. @Guardia Angel // maart 21, 2019 om 17:36
  Een kleine stap voor een mens, een grote stap voor de mensheid

  Like

 4. Jack vanderVeen // maart 21, 2019 om 17:59 //

  Ik tikte deze ochtend op google voor de gein mijn gmail-adres in.
  Direct heb ik klacht ingediend bij google. Onder andere een tig aantal reacties op Fenixx kwam tevoorschijn.
  Dus ook hier hebben we al geen enigszins besloten kring, hetgeen ik wel altijd veronderstelde.

  Like

 5. @Jack vanderVeen // maart 21, 2019 om 17:59
  “Dus ook hier hebben we al geen enigszins besloten kring, hetgeen ik wel altijd veronderstelde.”

  FENIXX is het grootste ECHTE rechtse blog dat alles en iedereen op de korrel neemt en aan geen enkele lobby gehoorzaamd is. Dissenter dan hier zal je op het Nederlandse blogwezen niet vinden. Houd er maar rekening mee dat we onder elke slag groepering vijanden maken en dusdanig onder een microscoop liggen. Jij dus ook. Welkom in de club.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s