Nieuw

Moslimvader probeert zijn eigen dochter dood te rijden

Een moslimvader heeft met zijn auto geprobeerd zijn eigen dochter dood te rijden, omdat hij tegen de beslissing van het meisje is om op “westerse wijze” te leven. Zelfs de Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken, Salvini, heeft zich ermee bemoeid.

Een 53-jarige Marokkaan in Livorno Ferraris, in Italië, heeft geprobeerd zijn 22-jarige dochter met zijn auto te overrijden, omdat ze in westerse stijl leefde. De man zei: “Ik heb nog nooit de hand op mijn dochter gelegd, maar ik ben streng. Ik doe dit voor mijn kinderen”. El Mustafa Hayan werd wegens poging tot moord en mishandeling door de politie gearresteerd. Hij vertelde de politie dat het niet zijn bedoeling was om zijn dochter te doden.

De Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken, Matteo Salvini, trad na het incident met harde woorden op tegen El Mustafa Hayan. Hij zei: “Als je denkt dat je de vrijheid van vrouwen hier moet veroordelen, dan moet je terug naar je land. Hier hebben vrouwen de vrijheid om zich na gelieve in rokken of mini-rokjes te kleden”.

Gelukkig heeft zijn dochter Miriam geen ernstige verwondingen opgelopen, maar werd uit voorzorg naar het ziekenhuis gebracht en is inmiddels ontslagen. De 22-jarige is bekend en populair in het dorp omdat ze in het lokale basketbalteam speelt.

Bron:

Italien: Vater wollte eigene Tochter töten

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.197 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8469 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Moslimvader probeert zijn eigen dochter dood te rijden

  1. Weer een gevalletje ‘eerwraak’ ?

    Like

  2. Salvini, een bestuurder met ballen, die in heel Europa nodig is.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s