Nieuw

Linkse tranen

Politiek doet er niet toe, democratie is dood. We zijn bezet door marxisten van links tot rechts.

Maar het is wel lief dat Nederland mijn stemadvies gevolgd heeft 😉

Het levert een hoop linkse buitenlander tranen op.

Maar niet alleen links huilt. Ook zogenaamd rechts krijgt de politiek correcte bibbers en maant de blanken zich niet te verdedigen.

Wierd Duk in een podcast met een of andere buitenlander vindt het maar niks dat Baudet het in zijn toespraak ‘had over mensen uit culturen die totaal van ons verschillen‘. Hij meent dat veel van de FvD stemmers de VVD van Bolkestein terug willen. Bolkestein, die zich tegen de EU uitsprak en er toen commissaris werd. Nee, Duk, die hypocrisie blief ik niet. En dan, over de door hem ingebeelde FvD stemmer (vanaf 07:00);

‘die minder immigratie willen, die meer integratie willen, maar die tegelijkertijd ook heel veel respect hebben voor allochtonen die gewoon meedoen en zichzelf als burger van dit land beschouwen, want dat zijn er natuurlijk heel erg veel en die moet je ook, in deze tijd, moet je die mensen ook gewoon meekrijgen. Maar als je die van je afschopt ( ? slecht verstaanbaar) omdat die mensen niet tot jouw cultuur behoren of omdat jij dat denkt’…

Zó, dat is een zeldzaam staaltje multikul verdediging van de journalist die door links nog al eens al extreem-rechtse fascist wordt weggezet, terwijl hij hier toch openlijk de omvolkende cultureel marxist uithangt.

Wanneer gaat politiek correct rechts eens begrijpen dat er geen land ter wereld is waar multikul succesvol is en we het dus moeten ontmantelen ?

Dan terug naar de hierboven aangehaalde Miguel Heilbron en zijn beloofde quotes. Heilbron is volgens zijn twitter bio: Co-Founder #TheBlackArchives | Coach ‘Wereldburgerschap op School’ | Consultant & concept developer – Social Innovation Works.

Die ‘zwarte archieven’ is een geschiedsvervalsingmuseumpje over de slavernij waar blanken als enige slechten weggezet worden. Volgens Duk mogen we ons in ons eigen land dus niet tegen dit soort rabiate aanvallers verdedigen door ze bijvoorbeeld te repatriëren. Ons probleem is groter dan alleen links.

Heilbron is zo vriendelijk geweest wat quotes voor ons op te zoeken uit de toespraak van Baudet:

Daar is geen woord van gelogen. Heilbron is Coach ‘Wereldburgerschap op School’, nou weet ik niet wat dat inhoudt, maar als dat betekent dat hij daadwerkelijk lesgeeft hersenspoelt op een school dan is hijzelf het bewijs van Baudet’s uitspraak. ‘We worden ondermijn door ...’.

En weer valt er geen speld tussen te krijgen.

Niks mis mee.

De reacties onder de tweets van Heilbron zijn ook genieten:

‘Wir haben es nicht gewusst’, ha ha ha.

Rillingen:

Buikpijn:

Over de toespraak van Hiddema:

LoL, het is de internationale dag tegen racisme schijnt, Womxn:

Dit zeikwijf kenden we nog:

Verzameling:

En het kon niet uitblijven na al het ‘racisme’ en ‘fascisme’ geschreeuw. De onvermijdelijke oproep tot moord:

Het land polariseert er lekker op los en dat is de enige manier om beweging te krijgen in deze onwrikbare gekoloniseerde puinhoop. De PvdA vervangen door de extremisten van GroenLinks en de VVD door de ‘Borealen‘ van het FvD.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.214 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10115 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

14 Comments on Linkse tranen

 1. Prima, heerlijk die linkse zakkenvullers nerveus te zien .

  Liked by 2 people

 2. MGTOW91 // maart 21, 2019 om 21:31 //

  VVD niet op nummer 1, dat vind ik alleen maar prachtig.

  Liked by 1 persoon

 3. Scarface // maart 21, 2019 om 21:48 //

  Zo hé, de kogel kwam van links en ze komen er nu ook gewoon voor uit! Schandalig.

  Liked by 1 persoon

 4. Prachtig…

  Like

 5. vangie1206j // maart 22, 2019 om 06:42 //

  Georgina Verbaan linkse dweil hebben ik wij naar jou zieke mening gevraagd omhoog gevallen trut. Ik vind jou doodeng.

  Liked by 2 people

 6. Daniël // maart 22, 2019 om 08:41 //

  Weird Duck met op de achtergrond een aura. Je zou ze toch…

  Like

 7. Robert Marsman // maart 22, 2019 om 09:29 //

  Die Baudet wordt het ook niet. Ik voorspel nu alvast dat als puntje bij paaltje komt hij met de VVD gaat regeren en niet met de PVV. Dat ook hij de PVV aan de kant zet. Want mensen lopen er als kippen zonder koppen achteraan terwijl die nog niets heeft klaar gespeeld.

  Afgelopen week ook. Ik was in discussie op de facebook site van Forum stemmers die allemaal in feestvreugde waren, aan het juichen dat er eindelijk verandering gaat plaatsvinden Ik vraag dan heel simpel wat het Forum dan wel niet allemaal gaat veranderen. En helemaal niemand die mij een antwoord kan geven. Ze komen niet veel verder als dat ik dat wel ga zien wat ze allemaal wel niet gaan veranderen. Maar ze gaan geen ene mallemoer veranderen. Helemaal niets,

  En als je dan zegt dat je PVV stemt ben je ineens de tokkie. Forumstemmers voelen zich hoogverheven boven PVV’ers. PVV de partij voor de tokkies. het Forum de partij de voor fatsoenlijk en intelligent rechts.

  Want zo wordt het gebracht.

  Liked by 2 people

 8. vangie1206j // maart 22, 2019 om 10:03 //

  FvD zit nog niet in de eerte kamer of er is al kritiek op deze club ook hier op fenixx. Wel beetje zwak vind ik dit. Als niemand zijn nek uit steekt veranderd er zeker niets.

  Like

 9. tim pietersen // maart 22, 2019 om 11:29 //

  is er ook een partij ter rechterzijde van de nvu? 🙂

  Liked by 1 persoon

 10. koddebeier // maart 22, 2019 om 14:36 //

  Geestesziek clubje al die linkse idioten !!

  Like

 11. Horatius // maart 22, 2019 om 18:42 //

  Paniek in Den Haag en in het torentje: er zal toch geen nieuwe Pim Fortuyn opstaan die een bedreiging kan vormen voor de gevestigde politiek?
  Die Volkert schijnt nog steeds vrij rond te lopen, alhoewel er onbevestigde geruchten circuleren dat de AIVD dit sujet zeer nauwlettend in de gaten zou houden, dag en nacht, dus dat zit wel snor.
  Op rechts is er nu een keuze: de PVV voor het klootjesvolk en het Forum voor de intellectueel.

  Voor diegenen die zich daar niet thuis voelen wordt er binnenkort een nieuwe partij opgericht om ook dat gat te vullen: Eigen Volk Eerst.

  De ballotage zal zeer streng zijn; geen strafblad, nooit geen WW of Bijstandsuitkering genoten, niet gehuwd zijn met een allochtoon, geen alcohol of drugsprobleem en men moet bij voorkeur woonachtig zijn in een probleemwijk. Homo’s en transgenders zijn ook niet welkom en men moet bereid zijn een militaire training te volgen op een van de Waddeneilanden.
  Er zou een speciale afdeling komen voor jeugdige leden van onbesproken gedrag, Koenraad genaamd.

  Mocht dit allemaal doorgaan dan kan ik het wel schudden.
  Dan maar Oom Geert of die Baudet.

  Liked by 1 persoon

 12. Hiep hiep hoera voor Nederland!

  Like

 13. Like

 14. Kees van Dikken // maart 23, 2019 om 09:55 //

  Nu nog de voorspelling van de Europese verkiezingen laten uitkomen. 🙂 🙂 🙂

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s