Nieuw

Initiatief roept Nieuw-Zeelanders op hoofddoeken te dragen

Het initiatief Headscarf for Harmony (Hoofddoek voor Harmonie) heeft alle Nieuw-Zeelanders opgeroepen om op vrijdag hoofddoeken te dragen als teken van solidariteit met de moslimbevolking. “Het is een uitnodiging aan heel Nieuw-Zeeland om hun steun te betuigen en ons verdriet te erkennen”, zegt organisator Thaya Ashman.

Ashman benadrukt dat niet alleen vrouwen, maar ook mannen worden aangemoedigd om deel te nemen aan de actie. “Het is een beslissing om dichterbij te komen, om onze overeenkomsten te erkennen, om niet op zoek te gaan naar verschillen, maar om in harmonie samen te leven”.

Het initiatief wordt ook gesteund door de moslimgemeenschap in Nieuw-Zeeland. Op Twitter maakt het initiatief gebruik van de Hashtag #headscarfforharmonie om foto’s te delen.

Tijdens de eerste begrafenissen van de slachtoffers van de aanval droegen politieagentes en hulpverleensters hoofddoeken. De premier van Nieuw-Zeeland, Jacinda Ardern, bedekte ook haar hoofd tijdens een bezoek aan een moslimgemeenschap.

Bron:

Initiative ruft Neuseeländer zum Kopftuchtragen auf

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8670 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments on Initiatief roept Nieuw-Zeelanders op hoofddoeken te dragen

 1. vangie1206j // maart 22, 2019 om 06:30 //

  Ze zijn stapel gek geworden. Welke Solidariteit hebben de moslims met duizenden vermoorde Christenen door dat moslim. Schorem zoals Is.

  Liked by 2 people

 2. Sunnyjim // maart 22, 2019 om 07:20 //

  Deze oproep is ook grotendeels op dove oren gevallen. Het is hier in NZ nu vrijdagavond en bijna niemand die hieraan meegedaan heeft. Alleen wat linkse trutjes. De meeste vrouwen begrijpen goed dat de hoofddoeken een symbool van onderdrukking zijn en hebben hier dus niet aan meegedaan. Er was een hoop weerstand hier tegen dit soort onzin en virtuesignalling.
  Er was maar een politieagent die een hoofddoekje gedragen heeft en die veel kritiek kreeg. En geen hoofddoekjes bij hulpverleners die ik gezien heb.
  De meeste Nieuw Zeelanders zijn behoorlijk conservatief en hun mening verschilt niet veel met de meningen van de meeste Europeanen over de Islam en de islamisering van het westen.
  En we hebben de slechtste regering ooit hier in de geschiedenis van dit land.

  Liked by 3 people

 3. Sunnyjim // maart 22, 2019 om 07:43 //

  Hier wat reacties op dit onzinnige initiatief:

  https://www.whaleoil.co.nz/2019/03/whaleoil-general-debate-1709/

  Liked by 1 persoon

 4. Uit respect voor lui die met een peniskoker rondlopen is het vandaan Peniskokersdag
  #KotekaForHarmony

  Liked by 1 persoon

 5. Jack vanderVeen // maart 22, 2019 om 09:04 //

  Voor de “mannelijke” travestieten dus een uitgelezen dag om als vrouw over straat te gaan.
  Komt er een groep haters op je af, dan kan men zeggen dat je als steunbetuiging zo gestoord rondloopt.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s