Nieuw

Dating voor asielzoekers: Merkel’s messentrekkers worden in kookcursussen losgelaten op Duitse vrouwen

De parochiegemeenschap van Neuburg en Caritas zijn een dubieus project gestart om illegale migranten aan Duitsers te koppelen. Bij kookcursussen leren Merkel’s messentrekkers de ongelovige etnische-Duitsers hoe ze halal-conform voedsel moeten bereiden. De “vluchtelingen” worden praktisch rechtstreeks met Duitse vrouwen bevoorraad.

In Neuburg an der Donau (Opper-Beieren) grijpen de gasten van Merkel opnieuw naar de messen. Maar dit keer is het niet de CDU die in de verkiezingscampagne de juiste instrumenten voor de volgende moord op een Duitser uitdeelt. In plaats daarvan organiseert de parochiegemeenschap van Neuburg nu samen met Caritas als kookcursussen vermomde koppel-evenementen. Daar zullen de zogenaamde “asielzoekers” en de lokale bevolking elkaar “beter leren kennen”.

De Donaukurier rapporteert blijmoedig over de vermeende ongevaarlijke gebeurtenis. Er zijn bijvoorbeeld Barbara en Ruth, die ijverig aardappelen schillen. Hoe passend dat de Duitsers door degenen die hier nog niet zo lang leven inmiddels “aardappelen” worden genoemd. Sommige kinderen op scholen met migrantenkinderen kunnen er een liedje over zingen.

“Nassar versnipperd uien met een ongelooflijke snelheid”, leert de lezer over een van deze gebeurtenissen. Hoe heeft Nassar, die uit Jemen komt, geleerd zo snel met zijn mes om te gaan? Laten we op dit punt hopen dat de goede Nassar zijn kunst in de omgang met snijgereedschap uitsluitend beperkt tot het versnijden van voedsel. “Christian maakt samen met Abdi spaetzle, Fatuma bakt knoedels uit”, is dat niet geweldig? De natte droom van alle links-groene bewoners lijkt in Neuburg bewaarheid te worden.

Maar het gaat nog verder. Om de betreffende Duitsers in te stellen hoe het na de volledige islamisering van ons vaderland zal gaan, wordt alleen halal-conform voedsel bereid. Natuurlijk staan Duitse lekkernijen zoals een heerlijke varkensvlees schnitzel niet op het menu van deze multiculturele kookcursus. De deelnemende christen moest zich daarom beperken tot rundvleesrollade, pannenkoek of appeltaart, die men als typische Duitse of Oostenrijkse gerechten aan zijn nieuwe vrienden mag presenteren .

Terwijl de messenacrobaten uit Somalië, Jemen en Afghanistan met “Raashin wanaagsan”, “Eschtehaaje chuub” en “Shahiat jayida” de taalvaardigheid van de Duitse aardappelen al hebben uitgebreid, vond natuurlijk niemand het nodig om een “Guten Appetit” te wensen volgens een zogenaamd zo dringend noodzakelijke integratie in het Duits.

Het “concept van Caritas Neuburg in samenwerking met de parochie van Petrus en de Heilige Geest is een groot succes”, aldus de Donaukurier. Als nu enkele van de deelnemende Duitse vrouwen zich beschikbaar stellen voor het huwelijk en de voortplanting, zal het linksgroene doel van de snelle omvolking van ons vaderland dichterbij komen. Zo niet in de tussentijd toch nog steeds een van de deelnemers een mes verkeerd in gebruik neemt.

Bron:

Dating für Flüchtlinge: Merkels Messermänner werden in Kochkursen auf Deutsche losgelassen

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.216 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8643 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

8 Comments on Dating voor asielzoekers: Merkel’s messentrekkers worden in kookcursussen losgelaten op Duitse vrouwen

 1. trebor2110 // maart 21, 2019 om 21:22 //

  Like

 2. Mijn hemel zich beschikbaar stellen voor voortplanting…..
  Nou de dames op de foto hebben wel trek in een winterpeen maar zich voortplanten zal niet meer lukken hoor, ach het is wachten tot een snelle uiensnijder boos wordt, en de dames in stukjes hakt, domme wijven

  Like

 3. trebor2110 // maart 21, 2019 om 21:40 //

  Like

 4. Kalergi juicht in zijn graf.

  Like

 5. Elke dag verbijsterend hoe dom veel meiden zijn, zwak gemaakt door de achterlijke linkse cultuur. Overigens nog verbijsterend hoe slap blanke mannen zijn. Een beetje man verhinderd zoiets. Hoe lang duurt het voordat de slappe achterlijke mentaliteit afgelegd wordt?

  Like

 6. Zo’n kookcursus kan mij gestolen worden…ik kan overheerlijk varkensvlees bereiden…mmm… 🙂

  Like

 7. Daniël // maart 22, 2019 om 08:54 //

  Je krijgt wat je verdient. Ik heb geen greintje medelijden met deze zwakkelingen.

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Dating voor asielzoekers: Merkel’s messentrekkers worden in kookcursussen losgelaten op Duitse vrouwen | toodlessss

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s