Nieuw

Zure gezichten bij CNN wanneer Bolsonaro “fake news” aanvalt

In verband met zijn ontmoeting met Donald Trump in het Witte Huis, viel de president van Brazilië de politieke correctheid en het “fake news” aan. De uitspraak wekte sterke emoties op bij de medewerkers van het links-liberale kanaal CNN.

– Brazilië en de Verenigde Staten staan zij aan zij tegen genderideologie, politieke correctheid en fake news, aldus Jair Bolsonaro op een persconferentie in verband met de ontmoeting met Trump.

De Amerikaanse president was merkbaar verheugd over het optreden van zijn Braziliaanse collega. Trump merkte op dat het fantastisch is dat degenen zoals hijzelf en Bolsonaro kunnen winnen bij verkiezingen, ook al hebben ze de grote mediabedrijven tegen hen.

– Ik ben erg trots om de president het begrip van fake news te horen gebruiken, zei Trump.

Bij CNN, de nieuwszender die het grootste conflict met Donald Trump heeft, waren er na de persconferentie zure gezichten.

– Dit is een virus dat zich over de hele wereld verspreidt. Wanneer de president van Brazilië de pers fake news noemt, probeert hij in principe toe te geven aan de president van de VS in het gevlij te komen, het is niet mogelijk om zich op een andere manier uit te drukken, aldus Jim Acosta van CNN in de uitzending.

Bron:

Sura miner på CNN när Bolsonaro angrep “fake news”

‘Trump of the Tropics’ fawns over US president, decries ‘fake news’

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.176 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8203 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Zure gezichten bij CNN wanneer Bolsonaro “fake news” aanvalt

 1. trebor2110 // maart 21, 2019 om 17:15 //

  Compleet Nep Nieuws

  Like

 2. Neen Jim Ascosta, de Braziliaanse President wil niet bij Trump op een goed blaadje komen.
  Hij verteld alleen de waarheid. (!)
  Datgene wat voor jullie buitenaards is.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s