Nieuw

Verdubbelde steun voor Matteo Salvini in één jaar tijd

Uit een nieuwe opiniepeiling uit Italië blijkt dat de conservatieve partij Lega met minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini aan de leiding in korte zijn kiezerssteun heeft verdubbeld.

Op 4 maart 2018 bleek uit opiniepeilingen dat 17 procent van de respondenten de Italiaanse partij van Salvini steunde. Nu, slechts een jaar later, bereikt de partij een volledige 34 procent en is daarmee Italië’s grootste, schrijft de Post Internazionale.

Uit het onderzoek blijkt dat de coalitieregering bestaande uit Lega en de Vijsterrenbeweging in totaal 55% van de stemmen krijgt.

Vertrouwen als politicus
Naast het succes van de partij, blijkt uit opiniepeilingen ook dat er een gestaag vertrouwen is in minister van Binnenlandse Zaken Salvini als politicus.

“Italianen zijn geen racisten”
Breitbart reporter Alana Mastrangelo heeft een video vertaald met een Afrikaanse migrant in Italië die Salvini steunt en hoopt dat hij zijn lijn zal voortzetten.

Bron:

Fördubblat stöd för Matteo Salvini på ett år

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.176 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8202 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Verdubbelde steun voor Matteo Salvini in één jaar tijd

  1. Hier zitten al die uilen in het kabinet nog in de ontkenningsfase .

    Like

  2. Hadden wij maar zo ’n iemand met verstand. Gelukkig dat we in zuid Europa hem hebben.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s