Nieuw

Toch meer Amerikaanse militairen in Syrië

Amerikaanse troepen in Syrisch Koerdistan, screenshot YT

Zoals ondergetekende reeds voorspelde, was het achterblijven van 200 Amerikaanse militairen in Syrië een voet tussen de deur om later weer met een groter aantal militairen terug te keren. Het Pentagon maakt inmiddels plannen om duizend militairen in Syrië te houden, zo meldt de Wall Street Journal.

“De Amerikaanse krijgsmacht maakt plannen om bijna 1.000 militairen in Syrië te houden, zo melden Amerikaanse overheidsfunctionarissen.

Novini >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9782 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s