Nieuw

Orbán’s Fidesz uitgesloten van de EU-groep

Viktor Orbán. © Annika Haas (EU2017EE) (Creative Commons Attribution).

De Hongaarse regeringspartij Fidesz is geschorst uit haar EU-groep.

Na een paar weken van darren en speculeren is de Hongaarse regeringspartij Fidesz uit de centrumrechtse EPP-Fractie in het Europees Parlement geschorst. Nadat 190 leden van het Europees Parlement voor schorsing stemden, terwijl 3 tegen stemden.

De partij zal nu niet meer mogen deelnemen aan interne vergaderingen, stemmen of kandidaten voorstellen voor verschillende verantwoordelijkheden binnen de EVP.

Uit gelekte documenten blijkt dat Fidesz een lijst met vereisten had ontvangen om volwaardig lid van de groep te blijven. Ze zouden onder andere moeten ophouden met het “aanvallen” van de vaak dronken EU-baas Jean-Claude Juncker en de globalistische, joodse miljardair George Soros.

Fidesz-fractievoorzitters en de Hongaarse premier Viktor Orbán hebben tot nu toe niet het krijt geruimd, maar in afwachting van de verkiezingen voor het Europees Parlement op 23 mei, waarvan hij gelooft dat deze zullen leiden tot grote verkiezingssuccessen voor populistische partijen. Iets waarvan hij om de een of andere reden gelooft dat ertoe zal leiden dat EPP toleranter wordt voor Fidez.

Bron:

Orban’s party suspended from European parliament bloc over ongoing feud with Brussels

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.176 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8203 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on Orbán’s Fidesz uitgesloten van de EU-groep

 1. En zo blijven de linksen kunstmatig de baas…

  Like

 2. Gewoon aan sluiten bij een echt rechtse partij

  Like

 3. Jack Smits // maart 20, 2019 om 23:30 //

  Deed Adolfje ook. Toen die aan de macht kwam begon hij zijn politieke tegenstanders op deze manier uit te schakelen. Lekkere toekomst gaan we tegemoet. Dankzij die kakafone Brussel.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s