Nieuw

Eén Somaliër kost 1 miljoen euro

Een Somalische immigrant kost de belastingbetaler gemiddeld 1 miljoen euro tijdens zijn leven. Dit toont een nieuwe studie die in Finland is uitgevoerd, meldt Spoetnik News.

Het is de denktank Suomen Perusta die heeft uitgerekend hoeveel de asielimmigratie uit Afrika en de Arabische wereld Finland op de lange termijn zal kosten.

In het rapport, dat gebaseerd is op openbare statistieken, wordt geschat dat een Iraakse immigrant van 20 tot 24 jaar die naar Finland is verhuisd 690.000 euro kost.

Een Somalische immigrant van dezelfde leeftijd wordt geschat op nog meer last voor de belastingbetaler en kost 951.000 euro.

De berekeningen houden geen rekening met de kosten voor kinderen. Het referentiegemiddelde voor Finnen geboren in Finland werd vastgesteld op 0 euro.

Migranten van de tweede generatie die in Finland zijn opgegroeid, bleken 6 tot 8 keer meer subsidies te ontvangen dan jonge Finnen, ook al hadden zij de Finse lagere school genoten. In totaal 49 en 50 procent van de 22-jarige Iraakse en Somalische immigranten leefden van uitkeringen, vergeleken met 11 procent van de Finnen van dezelfde leeftijd.

De berekeningen in het rapport zijn bescheiden en houden geen rekening met de indirecte kosten. In dat geval waren de gemiddelde kosten voor elke immigrant nog meer gestegen, aldus de auteurs van het rapport.

Bron:

‘Not Beneficial’: Think Tank Puts Huge Price Tag on Iraqi, Somali Migrants

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.176 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8202 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments on Eén Somaliër kost 1 miljoen euro

 1. Voor de verrijking van je land moet je natuurlijk wel een beetje investeren.

  Liked by 1 persoon

 2. Dat kan wel kloppen, Werken niet, spoelen alles door het toilet wat weer extra werk aan het riool kost. Stelen wat weer extra aan handhaving kost in zover je van handhaving kan spreken. Zijn verslaafd aan die blaadjes die ze de hele dag kauwen. En zo kunnen we nog wel even door gaan.

  Like

 3. Uitzetten die mensen. Geld hoor bij de autochtone bevolking te komen, en niet bij die opvreters.

  Like

 4. Wat is het verschil tussen een Somaliër en een andere Afrikaan? Kosten die soms minder?

  Like

 5. Somaliërs zijn geluk zoekers heb het altijd al een dan zit volk gevonden. En wat ik van moslims vind? Ze mogen van mij lekker een gelukkig leven lijden gun ik ze zeker 🙂 maar niet hier in Nederland of überhaupt Europa lekker in eigen land.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s