Nieuw

Nederlandse rechters kun je alles wijsmaken – Gökmen Tanis was op vrije voeten omdat hij beterschap had beloofd

Gökmen T., die vastzit voor de aanslag in een Utrechtse tram, was gisteren op vrije voeten omdat hij voor het gerechtshof had beloofd om mee te werken aan een persoonlijkheidsonderzoek. Dat deed hij in de verkrachtingszaak waarin hij was verwikkeld.

Gisteren, na T.’s arrestatie, werd al duidelijk dat hij een fors strafblad had en dat hij kort geleden nog vastzat. De rechtbank Midden-Nederland heeft daar nu een toelichting op gegeven.

NOS >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.176 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

3 Comments on Nederlandse rechters kun je alles wijsmaken – Gökmen Tanis was op vrije voeten omdat hij beterschap had beloofd

 1. Het wordt tijd dat de volgende eens wat rechters pakt die die idioten steeds vrij laten. In plaats van mensen die er totaal maar dan ook totaal er niets mee te maken hebben. Dat hele rechtsapparaat rammelt aan alle kanten en de normale burgers zijn er de dupe van. Ik ben ook voor herinvoering van de doodstraf. Dit kost de gemeenschap klauwen vol geld. Snap die agenten ook niet, ik had hem kapot geschoten. Maar misschien dat ik daarom nooit agent ben geworden.

  Like

 2. Jack smits // maart 19, 2019 om 22:19 //

  Met die D666 rechters kun je als gekleurde medemens alles beloven. Moet een echte Nederlander eens proberen. Gaat gelijk achter de tralies.

  Like

 3. tim pietersen // maart 20, 2019 om 11:22 //

  vind dat jettenbot deze klimaatslachtoffer moet opnemen als onderdeel reintegratie

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s