Nieuw

Kamer te klein: Asielzoekster uit Nigeria gooit meubels uit het raam in kuuroord in Duitsland

Kuuroord Beilngries, waar anderen veel geld betalen om op vakantie te gaan: Omdat de kamer van haar nieuwe accommodatie haar niet beviel, gooide een 38-jarige asielzoeker uit Nigeria drie metalen kluisjes en haar bed over het balkon de tuin in.

Beilngries, door de staat goedgekeurd resort in Opper-Beieren, dinsdag 12 maart: Omdat een 38-jarige asielzoeker uit Nigeria ontevreden was met haar nieuwe accommodatie in het dorp ging ze op vernieltocht in haar kamer. De vrouw woont al vier jaar in Duitsland. Zodra ze haar kamer betreedt, klaagt ze over wat ze als een te kleine kamer beschouwt, meldt de Donaukurier.

Het meubilair werd tijdens de gewelduitbarsting van de hysterische vrouw beschadigd. De gemeente boekte een schadepost van 550 euro. Of de vrouw moet betalen voor de door haar veroorzaakte schade is onbekend. Nigeria wordt beschouwd als het nieuwe armenhuis van de wereld, 87 miljoen inwoners moeten er leven van minder dan 1,90 dollar per dag. Bovendien worden christenen door moslims keer op keer afgeslacht in het land.

Bron:

ZIMMER ZU KLEIN – ASYLBEWERBERIN AUS NIGERIA WIRFT IM KURORT BEILNGRIES MÖBEL AUS DEM FENSTER

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.176 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8203 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Kamer te klein: Asielzoekster uit Nigeria gooit meubels uit het raam in kuuroord in Duitsland

 1. Jack vanderVeen // maart 19, 2019 om 12:51 //

  Die $1,90 is meer dan voldoende, eigenlijk veel teveel. Zo wordt de natuurlijke aanwas, door niet te werken maar wel zich bij elke gelegenheid vrouw rot neuken, in stand gehouden. Beter dat men teveel honger heeft om ook maar één vrouw te verkrachten.
  De grootste fout van de eerste wereld is wel om de derde wereld gezondheidszorg op hoger peil te brengen.
  Beter zou zijn geweest dat medicijnmannen het overal nog voor het zeggen hadden.

  Like

 2. ze vond de kamer te mooi zoveel luxe is ze niet gewend, ze schrok ervan en was zo door de war dat ze de boel sloopte, zodat het weer een beetje op haar woonsituatie in Nigeria leek
  daar leefde ze denk ik in een hutje, verwende krengen.
  dat niet alleen gasten die ervoor betalen zullen dit resort wel mijden tenminste als er meer Nigereanen zitten, het spijt me helemaal niets moeten ze van het resort niet zo inhalig zijn,althans al ze het zelf hebben aangeboden

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s