Nieuw

Het is vreselijk – Sjoerd Wiemer Sjoerdsma (D66) heeft een hersenbloeding gehad net voor de verkiezingen

En dat net na de aanslag (Rutte) in Utrecht en vlak voor de verkiezingen.

Wat een vreselijk nieuws worden we mee overspoeld deze dagen. Het kan natuurlijk ook gewoon zijn dat Sjoerdsma nooit zijn kleuterschool (sorry dat was in mijn tijd) lagere school heeft afgemaakt en hij nooit heeft geleerd te rekenen.

Klimaatwet van tafel scheelt 1000 miljard volgens Baudet, en de Volkskrant kwam op 700 miljard toen ze het ‘factcheckten’. En dat factchecken kan eigenlijk niet eens, omdat zelfs het CBS het niet uit kan rekenen en allerlei kostenposten weglaat als ze een poging doen. Het is eerder een ‘open einde’ rekening en u hoeft maar naar de Noord-Zuid-lijn te kijken hoe dat uitpakt bij de overheid.

Immigratie is onze allergrootste kostenpost.

 • Meer dan de helft van ons sociale vangnet gaat jaarlijks naar allochtonen die daar nooit aan bij hebben gedragen. En dat al tientallen jaren lang en het worden er elk jaar meer.
 • Allochtonen maken onevenredig veel gebruik van onze gezondheidszorg.
 • De onderwijsproblemen zijn bekend. Zogenaamde ‘zwarte’ scholen ontvangen tot wel twee keer meer geld (hoezo is dat geen discriminatie van de eigen populatie) om achterstanden weg te werken die nooit weggewerkt zullen worden.
 • Dat allochtonen een onevenredig deel van het budget van politie en justitie opslokken is ook een bekend verhaal.

Naar die posten gaat respectievelijk 81.8, 79.7, 38.5 en 11.1 miljard per jaar (bron miljoenennota 2019).

Het Nyfer instituut had ooit op verzoek van de PVV uitgerekend dat de immigratie ons 72 miljard per tien jaar kostte, maar dat lijkt aan de goedkope kant na een simpele blik op bovenstaande. Het is eerder het tienvoudige.

De 200 miljard die Elsevier ooit uitrekende over 40 jaar is een lachertje.

Niet meegerekend is.

 • De druk op de woningvoorraad, onbetaalbare huizen voor Nederlanders, ellenlange wachtlijsten, verminderde voortplanting van wel rendabele Nederlanders daardoor.
 • Vernietiging van natuur en ontbossing en grotere uitstoot van nou net die stoffen waar D66 op tegen is, CO2.
 • De kosten van de criminaliteit voor de burger, in de miljoenennota staan alleen de kosten voor de overheid.
 • De verminderde leefbaarheid in het algemeen en wat dat doet met een samenleving.
 • En deze reeks is bijna oneindig aan te vullen op alle maatschappelijke vlakken.

Ook niet meegerekend hier is, de jaarlijkse toename van het aantal allochtonen, asielzoekers.

In juni van 2015 kwam Geert Wilders met het getal dat één asielzoeker 36.000 euro kost. GeenStijl rekende het na en kwam er op onnavolgbare wijze op uit dat het klopte.

Niet meegenomen in die 36.000 waren.

 • Gratis tandzorg voor de veelal compleet verrotte gebitten, inclusief tanden bleken voor negers.
 • Woninginrichting tot wel 10.000 euro.
 • Wederom criminaliteit en zorg.

Ook dat getal van 36.000 is weer te laag. En er komen er elk jaar tienduizenden binnen, en daarmee gaan alle vorige rekensommen ook omhoog en dat voor elk jaar en jaarlijks en voor alle toekomstige jaren.

Laat het duidelijk zijn. Immigratie is dé financiële ramp voor dit land. En over de decennia gezien dat het nu gaande is, zijn de kosten van de klimaatwet in vergelijking een peuleschil.

Zonder immigratie hadden we lachend drie klimaatakkoorden opgehoest, niet dat je het moet doen, God sta me bij, en nog steeds by far het rijkste land ter wereld geweest.

Er is een oplossing voor. En dat is simpelweg; terugdraaien wat we fout gedaan hebben.

Remigratie !

Daarna zijn die 4 punten van Baudet die ik niet genoemd heb, maar waar de hersenbloeding waarschijnlijk op doelt, zo goed als gratis in vergelijking bij bovenstaande cijfers.

Helaas is er niet een partij die openlijk voor remigratie pleit. Het FvD wil niet eens een totale immigratiestop en de PVV vindt dat allerlei buitenlanders hier mogen blijven. Uit de euro en een Nexit zou nog eens een enorm bedrag opleveren, maar dat wordt hier niet genoemd dus laat ik maar even. Al doet de FvD er vaag over. Baudet voor, en de financier Otten steeds tegen als hij geïnterviewd wordt. Je vraagt je af wie het daar voor het zeggen heeft.

Het lijkt mij dat er zo onderhand ruimte is voor een serieuze Nederlandse partij die er voor Nederlanders is. Alleen voor Nederlanders. En die hoeft in principe maar één (1) programmapunt te hebben. Dan kunnen we het over de rest eventueel vriendelijk oneens zijn.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.176 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

6 Comments on Het is vreselijk – Sjoerd Wiemer Sjoerdsma (D66) heeft een hersenbloeding gehad net voor de verkiezingen

 1. John Peters // maart 19, 2019 om 10:01 //

  Ow….ik dacht dat hij dus écht een hersenbloeding gehad heeft.
  Jammer hoor.

  Like

 2. vangie1206j // maart 19, 2019 om 10:42 //

  Naar aanleiding van bovenstaande kostenexplosie heft die vreselijke Rutte die duivelse klimaat heffing omdat buitenlandse uitschot te bekostigen. Want ik geloof nooit dat die klimaattaks roof voor het klimaat gebruikt gaat worden.

  Like

 3. En die lul gaf Wilders de schuld van de aanslag in Nieuw Zeeland. Ik hoop dat die vent tegen een boom rijdt.

  Like

 4. Jack vanderVeen // maart 19, 2019 om 11:04 //

  Ik kreeg direct de ingeving: Sjoerd was reeds te lam om te werken, dus alles bij elkaar opgeteld kan een CVA bij hem eigenlijk niets aanrichten.

  Like

 5. Het klimaat is geen kwestie van geld!
  Met al het geld in de wereld kun je het klimaat niet sturen, laat staan veranderen.

  Like

 6. Germaans Roosje // maart 19, 2019 om 11:17 //

  D66 = landverraders. Net als GL, PvdA, VVD, etc. Mooipraterij over klimaat terwijl dat alleen maar bedoeld is om installatiebedrijven werk te bezorgen – die niet eens aan genoeg personeel kunnen komen. We worden overspoeld door uitvreters die echt niet willen werken, al zouden ze het kunnen. Aan dat klimaat kunnen we toch niets meer doen en binnen 15 jaar breekt hier in West Europa de pleuris uit, geloof tegen geloof oftewel sprookje tegen sprookje.
  De hele westerse politiek heeft zich al tot de islam bekeerd maar heeft het nog niet in de gaten.

  Huilie-huilie over de moordpartij in NZ terwijl ze zwijgen over de tientallen christenen die dagelijks worden vermoord om hun geloof.

  En de MSM maar mee onderkruipen en goedpraten, ooit werd dat gedrag NSB genoemd.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s