Nieuw

Grapperhaus wegwezen !

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.176 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

1 Comment on Grapperhaus wegwezen !

 1. Horatius // maart 20, 2019 om 13:35 //

  Ferdinand Grapperhaus:
  Minister van Pappen en Nathouden.

  Geert Wilders heeft hier exact de mening weergegeven van de Nederlandse bevolking die met grote verbazing kennis heeft genomen van het gigantische strafblad van Gökmen Tanis.
  Er is hier echter geen fout gemaakt door de verantwoordelijke ambtenaren. Maar deze noodlottige beslissing is een onderdeel van een bewust beleid om Turken en Marokkanen met fluwelen handschoenen aan te pakken om zodoende onnodige onrust te vermijden onder de moslimpopulatie in ons land.

  En dat beleid wordt al decennialang uitgevoerd door topambtenaren op het ministerie van Justitie van overwegend linkse signatuur. Maar Grapperhaus blijft uiteraard verantwoordelijk voor dit beleid en heeft verzuimd nieuwe en corrigerende richtlijnen te verstrekken en effectief te laten uitvoeren.

  De slachtoffers van deze terreuraanslag zijn niet geheel toevallig autochtonen. Want in iedere tram zitten altijd wel passagiers van allochtone signatuur waaronder Turken en Marokkanen en die werden dus niet beschoten. Een bewijs des te meer dat wij hier te maken hebben met een religieus geïnspireerde terreuraanslag. En daar heeft het O.M. nog maanden voor nodig om tot dezelfde conclusie te komen.

  De criminaliteit in ons land zou de laatste jaren dusdanig zijn teruggelopen dat een groot aantal penitentiaire inrichtingen zijn gesloten. Geen wonder: de aangiftebereidheid is minimaal want het justitieapparaat is overbelast en de zaken die wél in behandeling worden genomen worden voor het merendeel geseponeerd en wordt men wel veroordeeld dan komen de gedetineerden niet opdagen en lopen gewoon vrij rond zoals deze Turk. Die zijn erewoord gaf voor het ondergaan van een behandeling door een ervaren psycholoog, hoogstwaarschijnlijk een jonge blonde vrouw en lid van GroenLinks.

  Terwijl Grapperhaus de komende weken zich verdiept in stoffige dossiers om zijn kennis wat bij te spijkeren is de advocaat van Gökmen Tanis al druk bezig met zijn verweer tegen de aanklachten betreffende zijn cliënt: ‘wij moeten rekening houden met het feit dat deze jonge man op het moment van zijn daden onder grote geestelijke spanning stond. Onder meer door de bloedige aanslag in Nieuw-Zeeland waarbij vele slachtoffers vielen onder zijn geloofsgenoten. Tellen we hierbij op het klimaat van intolerantie en onverdraagzaamheid geschapen door bepaalde politici en zijn persoonlijke problematiek door discriminatie op de arbeidsmarkt plus zijn ongelukkige jeugd, dan kunnen wij niet anders komen dan tot de conclusie dat deze jonge man een nieuwe kans verdient na het uitzitten van korte detentie en een goede begeleiding door de reclassering.’

  Nu nog een rechter gevonden van D66-signatuur en de zaak is rond en op politiek-correcte wijze afgehandeld.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s