Nieuw

Gebruik nooit pepperspray in tegenwind!

De Bulgaarse politie gebruikte peperspray tegen demonstranten, maar de wind blies het gas terug in hun gezicht.

Bulgaarse politieagenten hebben zichzelf tijdens een protestbijeenkomst in de hoofdstad Sofia op zondag per ongeluk met peperspray op hun gezicht besproeid toen ze de chemische stof tegen de wind in sprayden.

De video is online en toont verschillende politieagenten die een barricade vormen om de menigte van demonstranten te bedwingen van wie sommigen met nationale vlaggen zwaaien. Een politieagent gebruikt dan peperspray over de hoofden van zijn collega’s, maar is vergeten vooraf de windrichting te bepalen.

Het protest vond plaats voor het parlement in Sofia, waar de bevolking opriep tot een referendum om de grondwet van het land te veranderen en het land om te vormen tot een “directe democratie”, aldus de lokale media.

Demonstraties waarbij de politie in Bulgarije gebruik moet maken van pepperspray zijn daar vrij zeldzaam, wat de ongunstige afloop van de actie waarschijnlijk in de hand heeft gewerkt.

Bron:

Bulgarien: Niemals Pfefferspray bei Gegenwind benutzen!

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.176 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8203 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on Gebruik nooit pepperspray in tegenwind!

  1. Hefzibah Yahudah // maart 19, 2019 om 13:11 //

    😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣🙈🙈🙈🙈

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s