Nieuw

Zweden: ernstige misdaden begaan door teruggekeerde ISIS-strijders

Volgens een nieuw onderzoek heeft één op de drie teruggekeerde Islamitische Staat jihadi’s in Zweden ernstige misdaden begaan na terugkeer uit het Midden-Oosten.

Het onderzoek, waarin de activiteiten van 41 IS-leden die uit Syrië en Irak waren teruggekeerd, zijn onderzocht, heeft uitgewezen dat al deze veroordelingen of verdachten van misdaden, in totaal 13 personen, mannen waren, bericht de Zweedse omroep SVT.

Tot de misdaden waarvan de mannen verdacht of veroordeeld zijn, behoorden ook ernstige misdrijven, zoals de zaak van een 31-jarige man die afgelopen juli door zijn buren werd gefilmd terwijl hij een andere man met een schaar aanviel, hem is poging tot moord ten laste gelegd.

Andere delicten zijn drugsgerelateerde misdaden, fraude, afpersing, witwassen van geld, misbruik en sommige hebben ook problemen ondervonden als gevolg van verschuldigde belastingen, meldt Breitbart.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.198 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

4 Comments on Zweden: ernstige misdaden begaan door teruggekeerde ISIS-strijders

 1. Jack vanderVeen // maart 18, 2019 om 22:54 //

  al dat ISIS-schorem is toch alleen maar tuig dat zelfs door Allah genegeerd wordt. Schande voor de islam zijn al die ISIS-strijders en ook hun sympathisanten.
  helaas wel HEEL ERG VEEL

  Like

 2. vangie1206j // maart 18, 2019 om 23:52 //

  Waarom worden die monsters altijd strijders genoemd. Dit is het smerigste uitschot van de mensheid.

  Like

 3. Het aantal moet veel hoger zijn……ergens klopt dit bericht niet.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s