Nieuw

Zweden: De terrorist was “geprovoceerd” door de goed ontwikkelde progressieve “diversiteit” van Zweden

Zweedse minister van Binnenlandse Zaken Mikael Damberg. © Niklas Maupoix.

Het is Zweden’s succesvolle ontwikkelde “diversiteit” en gelijkwaardige samenleving die extreemrechtse terroristen “provoceert” om het land te haten. Dit verklaarde minister van Binnenlandse Zaken Mikael Damberg (Sociaal-Democraten) tijdens een uitzending van het staatskanaal SVT Ochtendstudio op maandag.

De 28-jarige ecoterrorist Brenton Tarrant in Nieuw-Zeeland verwijst in zijn manifest naar Zweden. Hij zegt onder andere dat hij de elfjarige Ebba Åkerlund wilde wreken, die in 2017 bij de islamitische terreurdaad in Stockholm werd gedood. Dat was wat hem, volgens de 28-jarige zelf, van gedachten veranderde.

Dat Tarrant de gebeurtenissen in Zweden als achtergrond voor zijn terroristische daad noemt, betekent dat “witte macht” groepen worden geprovoceerd door het feit dat Zweden zo ver is gekomen in zijn sociale ontwikkeling, zegt minister van Binnenlandse Zaken Mikael Damberg.

– Zweden is provocerend voor deze witte machtsgroepen en rechtsextremisten, omdat wij een land zijn dat ver vooruitloopt op het gebied van gelijkheid, diversiteit en respect voor de gelijke waarde van mensen. Het provoceert de extreemrechtse krachten, maar dat is geen excuus. We moeten er veeleer trots op zijn dat deze groepen Zweden zien als iets wat hen niet bevalt, zei hij vanmorgen in SVT.

Bron:

Damberg: Terroristen var “provocerad” av Sveriges progressiva “mångfald”

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.214 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8627 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Zweden: De terrorist was “geprovoceerd” door de goed ontwikkelde progressieve “diversiteit” van Zweden

 1. En dat waren ooit vikingen?????

  Like

 2. Jack vanderVeen // maart 18, 2019 om 16:00 //

  Er loopt tenminste nog één zwaar gestoorde witkop rond in Zweden, zoals ik hierboven lees.

  Like

 3. Johan P // maart 18, 2019 om 20:06 //

  ROFLMA.
  Zweden loopt voorop? “…dat ver vooruitloopt op het gebied van gelijkheid, diversiteit en respect voor de gelijke waarde van mensen…”

  Nou ja, behalve als het gaat om vrouwen en kinderen die worden aangevallen en verkracht, behalve als het gaat om bejaarden die iets op social media posten, behalve als het gaat om blanke mannen die een opmerking maken.
  En uiteraard behalve vrouwen in wijken die worden gedomineerd door de moslims.

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Zweden: De terrorist werd “geprovoceerd” door de goed ontwikkelde progressieve “diversiteit” van Zweden – Keep on dreaming, idiot, until they get to you. | toodlessss

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s